Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Geer over mogelijke emigratie Gordon naar Dubai: 'Fantastisch nieuws voor Nederland!'

Gordon gaat er mogelijk van tussen. De dikwijls schaterlachende BN'er heeft volgens de laatste geruchten serieuze plannen om naar Dubai te emigreren en na het horen van dat nieuws lacht in ieder geval één iemand zijn gebleekte tanden bloot: Goors voormalige 'valse stiefzuster' Geer.

Gerard Joling

Geen traan

Nee, de man met de eeuwige kuif zal geen traan laten om het mogelijke vertrek van de man met wie hij al jaren een haat-liefdeverhouding heeft. „Naar Dubai?!” reageert een dolenthousiaste Joling bij NH Radio. „Laat hem daar zo lang mogelijk blijven! Dit is toch fantastisch nieuws voor het Nederlandse volk!”.

Heel verrassend is die reactie overigens niet. Gerard en de andere helft van het inmiddels vervlogen 'Over de Vloer-duo' gaan tegenwoordig met tegenzin gelijktijdig een deurpost door. Niet vanwege hun postuur, dat moet gezegd worden. Des te meer ten gevolge van het opgelaaide gekibbel tussen de twee. Reden van de recent bekoelde relatie zijn naar verluidt de pittige uitspraken die Gerard deed over Gordons hondje Toto. Ja mensen, er is meer nieuws dan corona. Moge dat duidelijk zijn.

Homoseksualiteit in Dubai

Ondanks dat de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten zich de afgelopen decennia ontpopt heeft tot internationale metropool met behoorlijk wat expats, is homoseksualiteit er nog altijd strafbaar. De vermoedelijke keuze van de Nederlandse zanger en presentator om ernaartoe te emigreren, is dus op z'n minst opvallend te noemen.

Misschien ook voor jou:
Gordon 11 kilo lichter na ellendige operatie
Nieuws
  • Telegraaf, Shownieuws, NH Radio
  • Patrick van Emst/Brunopress.nl