Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Gordon 11 kilo lichter na ellendige operatie

Sporten, gezond eten en een maagballonnetje: Gordon zit hierdoor beter in zijn vel dan ooit. Op Instagram deelt hij vol trots het resultaat, maar even bikkelen was het wel.

Gordon

De bitterballen laten staan, je moet het maar kunnen tijdens de coronaverveling of hittegolfborrels. Die coronakilo’s worden er met het uitgelezen terrasweer in ieder geval niet minder op. Tenzij je Gordon heet. De showbizztijger gooide het roer eens effe drastisch om en ging onder het mes om een maagballonnetje te laten plaatsen. Met resultaat, want die maagballon, een gezonder eetpatroon en in het ijzer hangen in de sportschool zorgden ervoor dat Gordon nu 11 kilo minder met zich mee hoeft te zeulen.

Resultaat

Op Instagram deelt Gordon vol trots het resultaat. “Van de 112.8 naar 101.7 dankzij gezond eten, sporten en de maagballon!,” schrijft hij bij zijn post. Met de overtollige kilo’s eraf voelt de zanger zich beter dan ooit. “Zo lekker dat alles veel leuker staat en je je beter voelt!”

Maagballon-ellende

Dikke pret was de afvalrace van de zanger niet. Twee maanden geleden liet Gordon een maagballon plaatsen om zijn diabetes type 2 onder controle te krijgen. En hoewel hij nu van het resultaat geniet, zorgde de ballon aanvankelijk voor heel wat ellende. “Voor de mensen die willen weten hoe het met me gaat: vreselijk,” liet de zanger een week na de operatie in zijn Instagram Stories weten. “Ik lig al twee dagen kotsend op bed, misselijk. Ik heb een emmer naast me.” Oké dan, zo krijgen wij ook al meteen minder trek in onze volgende snack.

Entertainment
  • Instagram
  • BSR Agency