Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

'Queen Elizabeth (95) heeft geheime ondergrondse tunnel naar Londense kroeg'

Elizabeth lust ze wel, dat was al langer bekend. Maar dat de hoogbejaarde koningin van Engeland een geheime ondergrondse tunnel naar een bar schijnt te hebben, is dan weer nieuwe info.

Elizabeth

Elizabeth Alexandra Mary, beter bekend als Queen Elizabeth, is sinds begin jaren '50 koningin van het Verenigd Koninkrijk, Groot-Brittannië, Noord-Ierland, Canada, Australië en Nieuw-Zeeland. En als je zoveel te 'koninginnen' hebt, is een drankje op z'n tijd wel zo lekker, niet waar?

Elizabeth schijnt dan ook elke dag te beginnen met een cocktail van gin en Dubonnet, elke lunch weg te spoelen met een dry gin martini, en bij elk diner een paar glaasjes Champagne weg te tikken. Alles om de keel een beetje gesmeerd te houden.

Maar haar liefde voor borrelen, gaat volgens zakenman Jack Brooksbank nog wel een stukje verder dan dat. Brooksbank is de echtgenoot van prinses Beatrice (33), die op haar beurt weer de dochter is van Andrew. Prins Andrew ja, de zoon van Queen Elizabeth die op dit moment wordt aangeklaagd door een Epstein-slachtoffer voor seksueel misbruik.

Borrelpraat

Hoe dan ook, Brooksbank praatte z'n mond voorbij op een koninklijke receptie die gesponsord was door drankmerk Casamigos. Hoe toepasselijk. De zakenman raakte daar naar verluidt in gesprek met Richard Eden, de koninklijke correspondent van tabloid de Daily Mail.

Tijdens de borrelpraat verklapte hij dat Elizabeth een geheime tunnel heeft naar een Londense kroeg. Een ondergrondse gang om direct vanuit Buckingham Palace bij de bar te komen. En om aan het eind van de avond weer ongezien richting paleis te kruipen. I-de-aal.

"Het gaat om de Dukes Bar van St. James’s Palace", aldus Brooksbank.

Waarheid of lam gezwets? Wie zal het zeggen. De Dukes in Londen staat in ieder geval bekend als een exclusieve en chique bar, waar ze 's werelds beste martini's serveren, een drankje dat Elizabeth volgens de verhalen ook met regelmaat in haar koninklijke slokdarm laat glijden.

Entertainment
  • RTL Boulevard
  • BrunoPress/goffphotos/Brunopress.nl