Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Man van overtredingen

Of het nu in zijn Range Rover is, of in z'n dikke Lamborghini Urus, deze rechtsback van Manchester United pakt de ene overtreding na de andere. Precies de reden waarom hij ook regelmatig in de rechtbank te vinden is.

Aaron Wan-Bissaka

U (her)kent hem misschien niet, maar dit is een voetballer van Manchester United: Aaron Wan-Bissaka. Hier verlaat de 23-jarige rechtsback niet de training, maar de rechtbank, waar hij zich voor de tweede keer dit jaar heeft moeten verantwoorden.

Op 18 juni werd hem een rijverbod van zes maanden opgelegd omdat hij in zijn Land Rover Range Rover Sport veel te hard over de weg had gescheurd, zijn zoveelste verkeersdelict in korte tijd. Slechts vijf dagen later hield de politie hem staande achter het stuur van een Lamborghini Urus, die ook nog eens onverzekerd was. De rechtszaak werd na een korte hoorzitting uiteindelijk verdaagd naar een latere datum, dus op de uitspraak zullen we moeten wachten. Maar kan iemand deze man alvast vertellen dat hij zijn overtredingen beter kan maken op het voetbalveld?

Misschien ook voor jou:
Vijf spelers Oranje Onder-19 naar huis vanwege vrouwen op hotelkamer
Sport
  • BrunoPress/PA Images/Brunopress.nl