Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Antony beschuldigd van huiselijk geweld: Manchester United erkent aantijgingen

De club van Erik ten Hag heeft zich voor het eerst uitgesproken over de situatie van Anthony. Zijn ex-vriendin beschuldigt de aanvaller van huiselijk geweld.

Anthony

Waar Antony gisteren zelf reageerde dat de beschuldigingen van ex-vriendin Gabriela Cavallin vals zijn, kan hij een plekje in de Braziliaanse selectie voorlopig wel vergeten. Ook zijn huidige club Manchester United reageert vandaag op de aantijgingen.

De voormalig Ajax-speler zou tussen juni 2022 en mei 2023 zijn toenmalige vriendin hebben mishandeld. "Mijn relatie met Gabriela was tumultueus, met verbale aanvallen van beide kanten, maar fysieke agressie is nooit aan de orde geweest", schrijft de voetballer op Instagram. "Ze komt steeds met een andere versie. Ik ben bereid mee te werken aan de onderzoeken van de politie en ben ervan overtuigd dat zo mijn onschuld aan het licht zal komen", gaat hij verder.

Manchester United

De club van Erik ten Hag reageert vandaag dat ook zij de zaak zeer serieus nemen. "Manchester United erkent de aantijgingen tegen Antony en weet dat de politie onderzoek doet", laat de club weten. 'The Red Devils' houdt rekening met de impact van de beschuldigingen en de impact die deze berichtgeving mogelijk zou hebben op slachtoffers van misbruik.

"In afwachting van verdere informatie zal de club geen commentaar geven."

Sport
  • De Telegraaf
  • NL Beeld / Proshots