Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Goddelijke Kanarie Antony in de nesten

Fysiek geweld, doodsbedreigingen, vrijheidsberoving... De beschuldigingen aan het adres van de Braziliaanse topvoetballer Antony zijn niet mals. De gedetailleerde verklaring van zijn ex-vriendin heeft de oud-Ajacied in flinke problemen gebracht.

Antony

Wat is dat toch met Braziliaanse topvoetballers? Samba in de heupen, kolder in de kop, zoiets? Ronaldinho zat een half jaar vast wegens paspoortfraude, Dani Alves zit al maanden in de gevangenis vanwege een verkrachtingszaak en nu is Antony de volgende Goddelijke Kanarie die in de nesten zit.

Zijn ex-vriendin Gabriela Cavallin bracht een foto naar buiten met een lelijke hoofdwond, volgens haar aangebracht door Antony. Dat niet alleen, de rechtsbuiten van Manchester United wordt verdacht van in totaal vier geweldsincidenten. “Toen ik hem wilde verlaten, sloot Antony me op in ons huis,” zei Cavallin tegen het Braziliaanse UOL. “Ik was echt bang. Hij deed alle deuren op slot, nam mijn paspoort af en gooide een smartphone naar me. Ik had op dat moment ook een wond aan mijn vinger die hevig bloedde.”

Op een feest in São Paulo kregen de twee ruzie en zou de ex-Ajacied zijn toenmalige partner aan haar haren mee naar buiten hebben gesleurd. Tijdens een huiselijke twist dreigde Antony haar én zichzelf te vermoorden, een andere keer viel hij Cavallin aan met een glas. De politie van São Paulo doet onderzoek naar de 23-jarige voetballer voor wie Manchester United 100 miljoen euro betaalde aan Ajax.

“Mijn relatie met Gabriela was tumultueus, maar ik heb me nooit schuldig gemaakt aan fysieke agressie,” liet Antony weten via sociale media. Natuurlijk, de feiten moeten allemaal nog maar worden bewezen, maar de Braziliaanse voetbalbond vond de aantijgingen serieus genoeg om hem direct uit de selectie van de Seleção te zetten. Antony staat dus even buitenspel.

Sport
  • Pro Shots