Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Jarry Popelier
Jarry Popelier
Recente artikelen
 1. Dilan Yesilgöz
  Misdaad |
  Panorama's winnaar en verliezer van de week

  Elke week maakt Panorama een 'winnaar en verliezer van de week' bekend. Deze week: Dilan Yesilgöz en een Chinese dierentuin. 

 2. Brandend biljet
  Misdaad |
  Duizenden euro's in de oven verbrand, Nederlandsche Bank gelooft er niks van

  Een man dacht zijn duizenden euro’s spaargeld veilig te hebben opgeborgen in zijn oven, tót zijn vriendin onverhoopt besloot koekjes te bakken...

 3. Quincy Promes
  Premium Misdaad |
  Aanvaller Quincy P.: hoe kon het zo misgaan met de 'messcherpe' 50-voudig international?

  Het blijft een mysterie. Quincy Promes was dankzij het voetbal al een grootverdiener toen hij zich ook nog eens in de cokehandel stortte. Hoe kon de topvoetballer zo ontsporen? 

 4. Sywert van Lienden
  Premium Entertainment |
  Bandiet om niet: Sywert van de mondkapjes verdient een muilkorf

  Een mondkapjesbandiet? Ben je gek. Sywert van Lienden had het beste met de mensheid voor toen hij in coronatijd besloot zich te gaan verrijken over de rug van de overheid en de belastingbetaler. 

 5. Milfs
  Entertainment |
  Bekende Nederlandse 'MILFS' en hun toyboys

  Mannen met een (veel) jongere vrouw worden vaak geprezen, maar hoe is dat andersom? Wat zijn de reacties als een MILF, de geuzennaam voor aantrekkelijke vrouwen op leeftijd, een toyboy aan de haak slaat? Als we de meest gebruikte zoektermen op pornosites als uitgangspunt nemen is het duidelijk, maar: “De kinderen vonden het idioot.” 

 6. Dutroux
  Misdaad |
  Zit Dutroux ook achter verdwijning Tanja Groen?

  Eén miljoen euro tipgeld, diverse zoekacties, speurwerk van Peter R. de Vries; werkelijk álles is geprobeerd om het lot van de in 1993 verdwenen Tanja Groen te achterhalen. Allemaal tevergeefs. Ligt de sleutel bij Marc Dutroux?

 7. Hongarije
  Misdaad |
  Hongaars mysterie

  Stefan Guliker werd afgelopen februari doodgestoken in Boedapest, zijn partner is vrijwel direct daarna aangehouden. Maar verder tasten de kinderen van Guliker volledig in het duister, in de hoop op antwoorden deden ze hun verhaal in De Telegraaf. 

 8. Rawi Q.
  Premium Misdaad |
  Wat was nou dé handel van de in Turkije opgepakte Amsterdammer Rawi Q.?

  De Turken denken met de Amsterdammer Rawi Q. een flinke vis te hebben gevangen, maar volgens zijn Nederlandse advocaten is hij helemaal geen grote drugscrimineel, eerder een kruimeldief. Maar waarom stond hij dan op de lijst van Interpol? Verkocht de naar Nederland overgebrachte handelaar nou drugs of kleding?

 9. MotoGP
  Lifestyle |
  Brommers kiek’n in Portugal: is de MotoGP nou echt veel leuker dan die ‘saaie’ Formule 1?

  We schrijven zelden over motorsport, maar een uitnodiging om geheel verzorgd naar de race in Portugal te komen konden we niet negeren. Sportliefhebber Jarry Popelier blijft niet wakker bij de Formule 1, kan de MotoGP hem wel bekoren? De dolfijnen, het buggy-rijden en de luxe eet- en wijnarrangementen maakten het in een ieder geval tot een memorabele trip… 

 10. Suraj A.
  Misdaad |
  ‘Onder invloed rijden is geen ongeluk’

  Anderhalf jaar moesten de nabestaanden van het overleden gezin uit Spijkenisse wachten op een verklaring van de verdachte. Eindelijk was Suraj A. in staat om in de rechtbank te verschijnen. Hij zei verantwoordelijkheid te willen nemen, maar het werd een onbevredigende zitting.