Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Beste nieuws van de week: binnenkort meer René Le Blanc op tv

If I Tell You dat René le Blanc binnenkort weer op tv te zien is, ga je dan kijken? Heel eerlijk: wij wel. Le Blanc en de andere sterren gaan namelijk gewoon weer schitteren in inmiddels alweer het derde seizoen van Ik Geloof in Mij. Dat wordt weer toptelevisie. Kan niet missen.

René le Blanc

Een onstilbare honger naar succes, altijd het stralende middelpunt van de aandacht willen zijn en een zelfvertrouwen waar iemand als Trump nog een dikke vette punt aan kan zuigen: de fonkelende showsterren van Ik Geloof in Mij. En dat Rutger van Barneveld, René le Blanc, Dario Kreuger, Gio Swikker, Wally McKey en Dave van Well zouden terugkeren op de buis was al bekend. Maar inmiddels is ook de setting van het derde seizoen door SBS6 onthuld, plus de eerste uitzenddatum.

Allereerst over de setting: dat wordt de... prrrrrrrrrrrrrrr (tromgeroffel) rrrrrrrrrrrrrr... Costa Del Sol. Ja, ja, René en de rest zoeken de warmte op tijdens Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour. Nederland was natuurlijk al lang en breed veroverd, dus nu kijken of ze de Costa omver kunnen blazen met hun bakken talent. En of ze een beetje herkend worden door de aanwezige Hollanders daar in Spanje.

Eerste aflevering

Dat langverwachte derde seizoen is al vanaf 14 augustus 22:00 al te zien bij SBS6. En meer goed nieuws: aflevering 1 schijnt direct uit z'n velletje te barsten van de gouden momenten. Zo wordt Le Blanc gevolgd tijdens zijn optreden bij het Tros Muziekfeest en neemt Rutger vlak voor het reisje nog even een spray tan om het zelfvertrouwen wat op te krikken.

Ik Geloof in Mij: de Costa Del Sol Tour, vanaf zaterdag weer op de buis. Genieten.

Misschien ook voor jou:
René Le Blanc op je verjaardag? Dat kan geregeld worden!
Entertainment
  • SBS6
  • EM-Press/Patrick van Emst/Brunopress.nl