Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

René Le Blanc op je verjaardag? Voor deze prijs komt hij naar je feestje

If I Tell You hoe duur een optreden van René is, zou jij hem dan boeken?

rene le blanc

Een onstilbare honger naar succes, altijd het stralende middelpunt van de aandacht willen zijn en een zelfvertrouwen waar iemand als Trump nog een dikke vette punt aan kan zuigen: René le Blanc.

De beste man heeft niet alleen een bruisende persoonlijkheid, maar ook een gouden strotje waarmee hij de nodige hits ten gehore brengt. Kwaliteitsmuziek waar je het niveau van menig feestje flink mee opkrikt.

René Le Blanc op je verjaardag is wat dat betreft het beste cadeau dat een ieder zich kan wensen. Nou, goed nieuws, want René kan die droom werkelijkheid maken. Hij is namelijk in te huren voor feesten en partijen.

Paar mille

Voor een luttele 3.995 euro (exclusief btw) komt de Ik Geloof in Mij-ster bij je op bezoek om je de show van je leven te geven. Hij heeft overigens wel een speciale eis, want de zanger van If I Tell You komt alleen langs als er 'iets speciaals' gebeurt op de bühne. Wat dat is mag je zelf verzinnen.

Je kunt René boeken via de website van Viking Entertaintment Group.

Entertainment
  • <a href="https://lifestylenova.nl/rene-le-blanc-kosten-optreden-verjaardag" target="_blank" rel="nofollow">Lifestylenova</a>
  • Brunopress