Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Sylvana IJsselmuiden geniet van de zon in rood bikinitopje

De Friezin maakt direct gebruik van het zomerse weer om wat bij te kleuren. 

Sylvana IJsselmuiden

Sylvana zet weer eens een leuk plaatje van zichzelf op het platform Instagram. "Een apperolletje, in het zonnetje", schrijft de blonde autosportliefhebber. Die Aperol is echter nergens te bekennen, maar haar voorgevel is daarentegen behoorlijk aanwezig.

We mogen deze week lekker genieten van de hoge temperaturen in ons land. Waar de één in de pauze of na werk nog een zonnestraaltje kan opvangen, heeft Sylvana het duidelijk beter voor elkaar. IJsselmuiden liet dinsdag al via haar Instagram story weten dat zij zeker woensdag en donderdag de boot gaat pakken. Lekker het water op, als een échte Friezin.

Het is namelijk absoluut geen geheim dat Sylvana graag tijd op de boot in Friesland doorbrengt. Zo liet ze vorig jaar zelfs weten dat ze eerder kon varen dan lopen. Waar ze er vroeger hoogstwaarschijnlijk in zat met een zwemvestje aan, spendeert ze haar tijd op het water tegenwoordig vooral in bikini. Waarvan dan weer beeldmateriaal wordt gemaakt voor op 'The Gram'. Zo kunnen haar volgers tenminste vanuit hun werkplek nog een béétje meegenieten van de warme temperaturen.

De foto van Sylvana in een rood bikinitopje leveren weer eens opvallende reacties op. Zo reageert een volger: "Twee meloenen in het zonnetje." Een andere volger laat weten dat Sylvana er weer eens 'top' uitziet en andere termen als 'kanjer' en 'knapperd' komen voorbij.

Daarnaast maken veel - vooral mannelijke volgers - zich behoorlijk zorgen om het feit of IJsselmuiden zich wel goed heeft ingesmeerd. "Wel goed insmeren meid", klinkt het in de reacties.

Gelukkig voor deze volgers begint vanaf 28 juli de zomerstop in de wereld van de Formule 1 en heeft Sylvana dan nóg meer tijd om rond te lopen met weinig kleding om haar lijf. Dat levert dan vast wederom leuke plaatjes op van de blonde autosportliefhebber. En wij zullen de beelden dan uiteraard weer met jullie delen.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media