Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Sylvana IJsselmuiden in lingerietopje deelt beeldmateriaal

Sylvana vond het duidelijk weer tijd om een sexy kiekje van zichzelf te delen. En wij ook.

Sylvana IJsselmuiden

De rasechte Friezin Sylvana IJsselmuiden heeft zich weer eens van haar sexy kant laten zien. Deze keer verscheen de presentatrice op het internet zonder topje aan. Het is dan ook niet de eerste keer dat mevrouw IJsselmuiden een kledingstuk 'vergeet' aan te trekken. Zo zagen we de blondine al eens bh-loos verschijnen op ons beeldscherm en vergat ze bij diezelfde fotoshoot ook een broek aan te doen. Niks mis met een vergeetachtige Sylvana IJsselmuiden, zullen we maar zeggen.

Lingerietopje

De presentatrice heeft weer een geluksvogel weten te strikken die haar op de plaat wil zetten terwijl ze weinig kleding om het bovenlijf heeft. 'Breekt zo lekker de week toch?', schrijft Sylvana zelf onder het pikante plaatje op Instagram. Nou IJsselmuiden, dit breekt inderdaad lekker de week zo. Dat heeft de autosportliefhebber goed ingeschat.

'Breekt zo lekker de week'

De zin onder Sylvana haar pikante plaatje is geen onbekende tekst. Al vaker plaatste mevrouw de hashtag 'Breekt zo lekker de week', waarbij ze een spannend kiekje van zichzelf deelde. Wellicht een goed idee om elke week zo lekker de week te breken met wat beeldmateriaal van de blonde Friezin?

Zo deelde IJsselmuiden een tijd geleden deze foto uit de oude doos. Het beeld van de blondine in bh is gemaakt tijdens een shoot met het mannenblad FHM. Sylvana werd namelijk in 2020 door FHM500 verkozen tot 'Mooiste vrouw van het jaar'.

Autosportliefhebbers

Het was vorige week in ieder geval een fijne week voor de autosportliefhebbers van ons land. Niet alleen startte de Formule 1 weer - na een winterstop van 3 maanden - en won Max Verstappen de race in Bahrein, ook hun geliefde presentatrice Sylvana IJsselmuiden liet zichzelf weer eens van haar spannende kant zien. En eerlijk is eerlijk, de foto van de Friezin was spannender dan die hele race in het Midden-Oosten. Max won - zoals bijna 'gewoonlijk' - de race van afgelopen zaterdag met ruim 20 seconden voorsprong op zijn teamgenoot Sergio Pérez. Zo eindigden de Red Bull's op plek één en twee.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank