Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Sylvana IJsselmuiden (29) deelt bh-loos beeldmateriaal 

De presentatrice deelt een kiekje uit de oude doos, dat zeker een herplaatsing waard is.

Sylvana IJsselmuiden

IJsselmuiden heeft in het verleden een fotoshoot gedaan in samenwerking met FHM Nederland. In 2020 werd ze door het tijdschrift uitgeroepen tot 'Mooiste Vrouw van Nederland'. En zoals we Sylvana kennen, is zij niet vies van een beetje naakt, dus dondert ze één van de foto's gewoon nogmaals het internet op. Prima fotoarchiefje heeft IJsselmuiden op weten te bouwen door de jaren heen.

FHM zelf reageert net als vele anderen ook op de foto: "Blijft één van onze favoriete shoots!" Begrijpelijk. En omdat de shoot zo'n favoriet blijft, zijn wij nog even opzoek gegaan naar nog meer beelden van deze shoot waarbij Sylvana vrij weinig kleding aan heeft.

De blonde Friezin begon ooit haar carrière bij de zender van John de Mol, SBS6. Toch wist Sylvana bij Dumpert écht het publiek te bereiken als presentatrice. Tegenwoordig is IJsselmuiden een echte autosportkenner en is ze enorm geliefd bij de autosportliefhebbers. Ook de Formule 1-coureurs weten Sylvana te vinden, zo ontving ze van Lando Norris al eens een 'bootycall' en vierde ze een feestje met onze eigen Max Verstappen.

Prima begin van de week, dachten wij zo. Sylvana IJsselmuiden drie keer met weinig kleding aan op je beeldscherm. En dit zijn vast niet de laatste beelden van een schaarsgeklede IJsselmuiden. Laten we hopen dat deze rasechte Friezin in de toekomst nog wat recenter beeldmateriaal toevoegt aan het archief.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media