Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Daagt Sylvana Playboy uit? Fans reageren: 'Ik zie je graag met twee nietjes'

IJsselmuiden plaatst een foto waarop het bekende konijntje van het erotische tijdschrift te zien is en maakt er een grapje van. 

Sylvana IJsselmuiden

Dat Sylvana IJsselmuiden hoog op het lijstje van Playboy staat, is geen geheim. Zo vertelde de autosportliefhebster in augustus 2023 aan Shownieuws dat ze met het blad in gesprek is gegaan en er zelfs een bod op tafel ligt. Helaas, helaas was dit geldbedrag voor Sylvana te laag. "Je geeft jezelf wel helemaal bloot..."

De Friezin was naar eigen zeggen benieuwd wat er eigenlijk tegenover staat als je poedeltjenaakt in het blad komt te staan.

"Ik vond dat toch wel wat te laag. En dat klinkt heel stom. Het is ook niet dat ik het geld nodig heb, maar je gaat wel uit de kleren."

Maar daagt Sylvana nu via haar Instagram-pagina toch weer een gesprek uit met de Playboy via deze foto?

"Vorige maand stond ik in de LINDA, deze maand in de Playboy. GRAPJE. Het was weer een mooie maand", schrijft ze onder het beeld waarop de autosportliefhebster te zien. Op het scherm achter haar zie je kleine logo's van het erotische tijdschrift.

Enthousiaste fans

Als het aan de volgers van IJsselmuiden ligt staat ze al in de eerstvolgende editie helemaal naakt op de cover van het blad. Zo reageren verschillende Instagrammers dat ze de Playboy met Sylvana direct aan zouden schaffen.

"Playboy zou nog nooit zoveel geld binnen harken", reageert een enthousiaste Instagrammer.

Een ander en kenner van het erotische tijdschrift wil Sylvana 'graag met twee nietjes op de middenpagina' zien.

En toch zijn er ook mensen die duidelijk al op de hoogte zijn van het feit dat Sylvana is gevraagd, maar het bod dat op tafel ligt te laag vindt. "Ik wist dat je een grapje maakte."

Nu maar hopen dat alle lovende reacties de autosportliefhebster toch weer aan het denken zetten... Dan gaat de wens van een hele boel IJsselmuiden-fans tóch nog in vervulling. Zou toch mooi zijn.

Entertainment
  • Instagram, Shownieuws
  • NL Beeld / Patrick van Emst