Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvana IJsselmuiden over drugsgebruik in medialand: 'Werd aangeboden op de set'

Autosportliefhebster en presentatrice Sylvana IJsselmuiden doet een boekje open over het drugsgebruik in BN'er-land.

Sylvana IJsselmuiden

In een interview met weekblad Party vertelt de 29-jarige presentatrice Sylvana IJsselmuiden hoe zij ooit drugs aangeboden kreeg. Door wie, dat laat de Friezin in het midden.

'Gebeurt best veel'

Sylvana IJsselmuiden, vooral bekend door haar tijd bij de leukefilmpjeskijkwebsite Dumpert, vertelt aan het tijdschrift dat ze graag gezond leeft. En daar hoort het gebruik van verdovende middelen volgens de knappe blondine ab-so-luut niet bij. De autosportliefhebster doet daarbij een boekje open over het medialeventje, waarin het volgens IJsselmuiden 'best veel' gebeurt.

"Ik heb het ook al een paar keer afgeslagen in medialand. Dat ik het aangeboden kreeg op een feest, maar het gebeurt ook wel bij opnamesets. Ik blijf liever gezond", aldus de Friezin tegen Party. Kortom, ook tijdens opnames worden er de nodige sleutelpuntjes weggewerkt, als we de presentatrice mogen geloven.

Maar goed, geen drugs voor Sylvana dus. Geen lijntje, geen joint, geen pil. In plaats daarvan drinkt ze liever een pilsje tijdens de Formule 1-wedstrijden. Of gewoon als het vrijdagmiddag is. Dat is immers reden genoeg om een koude kletser te openen.

Nieuwe Kees Flodder?

IJsselmuiden is inmiddels gestopt bij Dumpert en gaat zich richten op 'nieuwe projecten en avonturen', zo maakte ze enige tijd geleden bekend. Waar wij haar het liefste zouden zien? In een remake van Flodder natuurlijk. IJsselmuiden heeft zelf ooit aangegeven de 'nieuwe Kees Flodder' te willen spelen. Eerder werd die rol vertolkt door Tatjana Šimić, die jarenlang als zodanig schitterde in de producties van Dick Maas.

IJsselmuiden zou zelfs al gesproken hebben met Maas. Tijdens die gesprekken zou de tv-maker erg positief hebben gereageerd op het idee om de serie nieuw leven in te blazen met Sylvana als de nieuwe Kees, alleen 'doen zenders moeilijk', aldus Sylvana.

Entertainment
  • Party
  • NL Beeld / Arjo Frank