Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Sylvana IJsselmuiden na Tatjana Šimić de nieuwe Kees Flodder? 'Serieus contact met Dick Maas'

Krijgt de legendarische oer-Hollandse tv-serie Flodder een reboot? En gaat de 'Mooiste Vrouw van Nederland 2020' Sylvana IJsselmuiden dan de rol van Kees Flodder vertolken? Het zou maar zo kunnen, onthult de wulpse Friezin.

Sylvana IJsselmuiden

Zo nu en dan wordt het Nederlandse tv-volk nog getrakteerd op een herhalingsaflevering van Flodder. De serie met Ma Flodder, Johnnie, Kees en Kees, Toet en Henkie, Opa, Sjakie, hond Whisky en vele andere geniale personages. Plek des onheils: een villawijk in Zonnedael, waar de familie 3 films en 62 afleveringen chaos veroorzaakte. Platte humor, heerlijke accentjes en een prachtige maar afgeragde Chevrolet Caprice uit 1973. Wat wil een mens nog meer?

Iemand die veel indruk wekte in de serie was overigens Kees Flodder, gespeeld door de sexy Tatjana. Nog altijd wordt de Nederlands-Kroatische blondine geassocieerd met de zin 'O buurman, wat doet u nu?' Uitgesproken tijdens een scène die bij menig kijker nog op het netvlies staat. En hoewel de serie van geestelijk vader Dick Maas in 1998 al stopte, klinken er nu geluiden dat Flodder nieuw leven ingeblazen wordt.

Nieuwe Flodder op komst?

Althans, als we Dumpert-presentatrice Sylvana IJsselmuiden mogen geloven. De Friezin werd via Instagram gevraagd of ze ooit Kees zou willen spelen in een Flodder-reboot.

"Haha ik heb serieus contact met Dick Maas", antwoordt IJsselmuiden. "Die daar heel enthousiast over is! Alleen doen zenders moeilijk. Eeuwig zonde."

Schijnbaar zitten de omroepen anno nu niet te wachten op een serie die z'n genialiteit deels te danken heeft aan een boel politieke incorrectheid en heerlijke dosis ongegeneerde platheid. Wellicht denken ze dat de tere kijkertjes dat niet meer aankunnen in 2023.

Sylvana: "Mega goede serie. Alleen kan denk ik niet meer zo in deze tijd. Voorheen heb ik veel in series/films geacteerd dus wie weet!"

Mocht Dick Maas de zenderbobo's zover krijgen een nieuwe Flodder uit te zenden, laat het dan in godsnaam een programma zijn in de geest van het origineel uit de jaren 90'; plat, grof en over de top. En als het even kan: Sylvana als de nieuwe Tatjana.

Entertainment
  • Mannenzaken
  • Clemens Rikken