Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

René le Blanc gaat los: 'Dan ben je gewoon een loser!'

Een boodschap van René.

René le Blanc

Huilen, brullen, janken nu we René le Blanc moeten delen met het buitenland. Nadat Le Blanc de Nederlandse podiums heeft veroverd en furore maakte in diverse tv-programma's, kwam hij namelijk met de mededeling dat hij ook de harten van onze oosterburen gaat veroveren. En zo geschiedde. Althans, Le Blanc is begonnen aan die missie.

Zo knalde hij de NDR Schlager Top 15 Hörerhitparade binnen met zijn nieuwe single en wordt hij inmiddels zelfs in Oostenrijk 'met open armen ontvangen', zo stelde de cultzanger in de Privé.

Haters

Maar aan al dat succes zit ook een keerzijde, merkt René. Weekblad Weekend vroeg hem naar alle drek en negatieve geluiden die klinken over Le Blancs muziek en over hem als persoon. De haters, zeg maar. "Je vindt mij leuk of niet", aldus Le Blanc. Mensen die thuis haatcomments plaatsen vanachter hun toetsenbordjes, dat vindt hij een beetje te makkelijk.

René: "Sorry dat ik het zeg, maar als je dat doet, ben je gewoon een grote loser. (...) Als je een mening over mij hebt en je kent mij niet, dikke vinger voor jou. Ik lig er niet wakker van. Ik denk dat ik het momenteel niet zo gek doe."

En daar heeft 'ie natuurlijk gelijk in. René leeft zijn droom en geniet van zijn internationale bekendheid, optredens en ga zo maar door. Op dit moment staat ligt er nog een nieuwe single op de plank, waarmee hij naar eigen zeggen eind januari los gaat.

Ik Geloof in Mij

Sinds zijn grote doorbraak in het programma Ik Geloof in Mij is René regelmatig te zien op de buis. Bij Ranking the Stars op RTL, bijvoorbeeld. Of tijdens het Het Nationale Verkeersexamen 2021 op SBS6. En ook in de toekomst komen alle Le Blancofielen ongetwijfeld aan hun trekken. Bij Panorama zijn we in ieder geval fan. In 2020 kreeg hij van ons zelfs de 'Echte man van het jaar'-award.

Entertainment
  • Shownieuws, Weekend, Privé
  • NL Beeld / Arjo Frank