Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 18 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Binnen de lijntjes

Je zou het bijna denken als je Quincy Promes bezig ziet, maar niet elke oud-voetballer belandt na zijn carrière op het verkeerde pad. Neem nu de huidige eerzame beroepen van ex-profs als René van Dieren, Yuri Cornelisse en Calvin Jong-A-Pin.

Kunstroof

Gevoed door films als Ocean’s Eleven en series als La casa de papel en The Gold spreken ingenieuze diefstallen tot de verbeelding. Zo werden in ons land Schiphol en kunstbeurs TEFAF spectaculair beroofd.

Milfs & Toyboys

Het is onder jongemannen een vaak voorkomende fantasie: daten met een oudere, wat rijpere vrouw. BN’er geen bezwaar. Zie hier de groene blaadjes van Patricia Paay, Heleen van Royen en Katja Schuurman.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Jan Slagter: 'Ik sterf in het harnas'

Eerst kondigde Omroep Max-oprichter Jan Slagter zijn afscheid aan, later trok hij die belofte weer schielijk in. De oudjes kunnen nog niet zonder hem. “Hele dagen op de bank zitten, is niet aan mij besteed.”

Klein denkt groots

Zijn nummer Europapa stijgt met stip op de bookmakerslijst van liedjes die het Eurovisie Songfestival weleens kunnen gaan winnen. Gaat Joost Klein echt hoge ogen gooien in Malmö? Wie is deze gast eigenlijk?

De laatste dagen van Anne Frank

Vijftien jaar was ze, toen ze door de nazi’s werd vermoord in Bergen-Belsen. Wat gebeurde er precies tussen het verraad in het Achterhuis en haar dood in het concentratiekamp? “Ik kan niet meer leven.”

Nieuws
  • Clemens Rikken, politie e.a.