Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 43 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Vluchtauto's in het vizier

Bij criminele activiteiten spelen auto’s vaak een voorname rol. Ze zijn niet alleen in trek bij liquidaties, ook zijn ze geliefd bij ram- en plofkraken. Panorama zet een aantal zaken op rij waarin auto’s de hoofdrol speelden.

Vleesdieet

Afvallen door veel vlees te eten, daar moest onze oer-carnivoor Jarry Popelier het fijne van weten. Drie weken lang wentelde hij zich tussen de grote lappen vlees. Resulterend in de hamvraag: hoeveel kilo’s viel ie af?

Interview met radio-dj Rob van Someren

Radio-dj én politieagent: deze zeldzame mix slaat op Rob van Someren die met zijn Somertijd niet van de radio is af te slaan. Maar net zo lief scheurt hij met 200 km/u in zijn politieauto over de snelwegen.

Bizarre aandoeningen die je niemand gunt

Vergeet even huis-tuin-en-keukenziektes als griep, loopneus of ingescheurde teennagel. Deze personen hebben echt reden tot klagen omdat ze lijden aan het weerwolfsyndroom of skippyballen hebben als testikels.

Droommoord

Het wurgen van zijn vrouw Hanny zou dader Tini van de D. een flinke celstraf opleveren, zo luidde de verwachting. Maar de rechtbank besliste anders: de moord zou in Tiny’s slaap zijn gebeurd.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Ronald Clark O'Bryan, alias The Candy Man

Een bijnaam was snel gevonden voor de man die tijdens Halloween kinderen in Pasadena op gif trakteerde, vermomd als snoepgoed. Zelfs zijn eigen zoon overleefde deze ‘traktatie’ niet. Wie was dit onmens?

Ook in deze Panorama: Een-tweetje, Plaats Delict, Week in beeld, Moordzaken, Van haar voor hem, Lieve Bianca, crimeweek en nog veel meer.

Nieuws
  • Jarry Popelier, ANP, NL Beeld e.a.