Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 42 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

De Braziliaanse Escobar

In België wordt het al de ‘rechtszaak van de eeuw’ genoemd. Deze winter staat in Brugge de Braziliaan Sérgio Roberto de Carvalho terecht op verdenking van grootschalige coketransporten. Wie is deze topcrimineel?

Een bezoekje aan EasyToys

Ze hebben het er bij EasyToys maar druk mee, de toenemende vraag naar seksspeeltjes. Panorama nam een kijkje op het hoofdkantoor in Veendam, waar inmiddels 280 mensen werken tussen de buttplugs en de vibrators.

Voorpublicatie van De Tindermoord

De moord op Mieke Oort maakte in 2022 veel los. Slachtofferadvocaat Sébas Diekstra schrijft erover in zijn nieuwste boek De Tindermoord. Een exclusieve voorpublicatie.

Interview met Martin van Waardenberg: 'Ik hoef geen waardering'

Zijn film De terugreis is de Nederlandse inzending voor de Oscars en voor zijn laatste project Opa Cor staan de acteurs in de rij. Voor Martin van Waardenberg veegt iedere BN’er z’n agenda schoon.

Artiesten die hun eigen optreden niet overleefden

Normaal gesproken zit er een keurige kop en staart aan een optreden, maar soms gaat het helemaal mis. Deze podiumartiesten konden het niet meer navertellen vanwege een giftige slang, een raketinslag of een tsunami.

Hoe is het met de kinderen van gruwelboerderij Ruinerwold?

Vijf jaar geleden ontsnapte Israel van Dorsten aan de terreur die zijn vader op hem en zijn broertjes en zusjes uitoefende. Zijn noodkreet zette de boerderij in Ruinerwold in het middelpunt van de aandacht.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Horrorkoning Stephen King

Denk je aan griezelverhalen, dan denk je aan Stephen King. Vijftig jaar na het uitkomen van Carrie is de naam van de Amerikaan onlosmakelijk verbonden aan het horrorgenre. En hij weet nog van geen wijken.

Nieuws
  • Jurriaan Brobbel, Clemens Rikken