doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Katja Schuurman heeft boodschap voor 'domme mensen'

Katja Schuurman deelt eerste update na bevalling (+FOTO'S)

Katja Schuurman beviel een week geleden van dochtertje Coco Loulou. Nu, een week later, deelt Katja een samenvatting van de eerste week. In foto's.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Katja schuurman

Coco Loulou

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Een week geleden beviel Katja Schuurman van haar dochtertje Coco Loulou. Coco Loulou is de eerste dochter van Katja en Freek van Noortwijk, en de kleine zus van Sammie, de dochter die Katja met Thijs Römer kreeg. Nu een week later, deelt Katja een update over hoe die eerste week verlopen is:

"Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud! En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties."

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

Bedankje

Ook reserveert Katja ruimte voor een bedankje aan al het zorgpersoneel dat haar de afgelopen tijd heeft bijgestaan, en zet ze een paar mensen specifiek in het zonnetje:

"En vooral: bedankt, Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid

En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk!"

Uiteraard zou zo een update niet compleet zijn zonder de nodige foto's, dus die worden dan ook rijkelijk gedeeld. Bekijk ze hieronder in de Instagram-slideshow:

View this post on Instagram

Gefeliciteerd allerliefste Coco Loulou! Je bent een hele week oud 🥰 En je papa en mama en grote zus zijn tot over hun oren verliefd op jou. Wat ben jij lief en betoverend en ontroerend en niet te doen zo schattig. En je doet het allemaal zo goed; slapen, mama’s borsten leegdrinken, kirren, lachen, knuffelen. Zelfs als je huilt omdat je krampjes hebt of het gewoon even niet meer weet, lopen onze harten over; je bent een grote liefdesbom. Ik was vergeten dat ook deze babyfase zo’n groot feest is! Mede namens Freek, dank jullie wel voor al jullie enorm lieve felicitaties. En vooral: 🙏🏽 Ineke Herbers en alle ongelooflijk liefdevolle en toegewijde zorgmedewerkers van OLVG Oost en het Anna Paviljoen, met speciale dank voor de zorgvuldige begeleiding vanuit de POP-poli: Ik voel me fantastisch en zelfs mijn kraamtranen waren tranen van geluk en dankbaarheid 😊 En als laatste: Dank je wel Dorien, onze kraamhulp vanuit Kraamzorg Waterland Oost, die ons de afgelopen week een groots cadeau heeft gegeven: een prachtige start van dit nieuwe hoofdstuk in ons leven. Dank je wel voor de rust, reinheid en regelmaat die je in een Volendamse handomdraai met toewijding en liefde in ons leven hebt gebracht. Wat een geluk! @olvgamsterdam @kraamzorg_waterlandoost

A post shared by Katja Schuurman (@katjaschuurman) on

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws