Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Katja Schuurman onder de modder zonder broek aan 

Katja heeft zo te zien ook genoten van de zomerse temperaturen afgelopen weekend.

Katja Schuurman

De actrice besloot om de hogedrukreiniger erbij te pakken en de hele bende schoon te spuiten. Op zichzelf na dan. "Ik heb denk ik alle voegen tussen mijn tegels uit gespoten, er zit geen verf meer op de muren, het tafelblad is nog maar de helft zo dik, maar schoon dat alles is!!" schrijft Schuurman onder de foto.

Katja heeft het slim aangepakt en zo weinig mogelijk kleding aangetrokken tijdens het schoonmaken van haar tuin. Dat levert dan voor ons weer leuk beeldmateriaal van de actrice op. Want zeg eens eerlijk? Wie wil Katja Schuurman nou niet zien zonder broek plus een wit doorschijnend hempie aan?

Waar de vrouwelijke volgers vooral reageren op het schoonmaken van de achtertuin, reageren mannen toch nét iets anders op de foto. Zo schrijft een volger dat hij het geen enkel probleem zou vinden als Katja ook even met de hogedrukspuit bij hem langs zou komen. Maar ook reacties als 'Ik had je graag geholpen' en 'Zo te zien had je het koud' komen voorbij.

Daarnaast is er een aantal mensen dat het heeft over de tafel achter Katja, want die is nog helemaal niet schoon. Lekker boeiend.

Thijs Römer

Laatst kwam de actrice nog in het nieuws doordat ze reageerde op de gebeurtenissen rondom ex-man Thijs Römer. De acteur en Katja hebben samen een 13-jarige dochter, Sammie.

Schuurman is van mening dat haar ex - die veroordeeld is wegens het online misbruiken van minderjarige meisjes - een tweede kans verdient. "Het is niet fraai wat er is gebeurd, maar hij heeft geen mensen vermoord", zei de actrice erover.

Römer is sinds afgelopen zondag weer op vrije voeten, nadat hij een maand achter de tralies heeft doorgebracht. Katja en Sammie hebben Thijs niet opgezocht in de bajes, dat liet de actrice recentelijk weten aan weekblad Story. "Het gaat om een korte periode, dus we zien hem als hij weer thuis is", aldus Katja.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Arjo Frank