Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Katja Schuurman in een afkickkliniek? De actrice reageert

De actrice zou in een instelling in Zuid-Afrika vertoeven.

Katja Schuurman

Dat Katja niet vies is van een beetje drugs, is geen geheim. De brunette is daar zelfs behoorlijk open over. In een interview met Beau Monde zei ze daar het volgende over: "Ik geniet van drugs, maar met mate. Behalve op de avond zelf, dan zeker niet met mate."

Volgens Yvonne Coldeweijer zou deze 'hobby' echter uit de hand zijn gelopen. De roddelkoningin van Nederland plaatste een berichtje waarin gesuggereerd wordt dat Schuurman in Zuid-Afrika zit (of zat). "En dan bedoel ik niet vakantie", aldus Yvonne.

'Kat heeft een probleempje'

"Wellicht is ze inmiddels terug. Heb van een spion gehoord dat ze daar twee weken geleden in ieder geval al een paar weken zat. Als dat klopt… dan is haar omgeving voor haar aan het posten om te voorkomen dat dit uitkomt. Terwijl het toch al wel heel wat jaren bekend is dat Kat en probleempje heeft, hoor."

De actrice reageert

Naar aanleiding van de geruchten van Yvonne belde Shownieuws met Katja Schuurman. In een videogesprek met Bart Ettekoven liet de actrice zien dat ze op dat moment gewoon in Amsterdam zat, niet in Zuid-Afrika.

"Ik ben niet in rehab geweest", stelt Katja. "Ik heb niemand anders laten posten. Yvonne en haar spionnen zijn slecht op de hoogte. Die moet ze echt grondig gaan ontslaan, want het slaat echt helemaal nergens op."

Entertainment
  • Shownieuws, Mediacourant
  • NL Beeld / Arjo Frank