Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: pikante plaatjes van Katja Schuurman (en andere BN'ers) zonder kleding

De foto's zijn onderdeel van een project van fotograaf Jasper Suyk.

Katja Schuurman

Suyk komt met een boek vol blote vrouwen. Het is, zoals hij het zelf omschrijft, 'een ode aan het vrouwelijke lichaam én de mentale reis die daarbij hoort". In het Dear Future Me staan 28 vrouwen, die zichzelf blootgeven. "Letterlijk en figuurlijk, door ze op hun krachtigst, zachtst en vrijst te fotograferen", aldus de fotograaf, "maar ook door ze een kritische vraag te stellen: wie ben je nou echt?"

Onder anderen Holly-Mae Brood, Geraldine Kemper, Kim Feenstra en Katja Schuurman hebben meegedaan aan het project. Niet alleen lieten ze zich fotograferen. Ook hebben ze brieven geschreven aan hun toekomstige zelf. "De brieven zijn vaak nog naakter dan het lichaam", aldus Suyk.

In bovenstaande Instagram-post staat een selectie blootfoto's uit het boek. Zo zien we Katja Schuurman zittend op een keukenvloer terwijl ze een kan melk over zichzelf heen giet. Hieronder nog een andere plaat uit de serie die Katja zelf gedeeld heeft. Waarvoor dank.

Jasper heeft het project niet uit de grond gestampt om er zelf knaken aan te verdienen. Volgens de fotograaf is het doel om "geld op te halen voor een gouden driehoek aan goede doelen die vrouwen is hun krachten helpen zetten: Pink Ribbon, ActionAid en Return to Sender."

Iedereen die mee heeft gewerkt aan Dear Future Me deed dit kosteloos. Van de drukker en de modellen, tot de make-up-artiest en de vormgever. Het resultaat: prachtige plaatjes en ongetwijfeld een hoop poen voor het goede doel.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media