doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Wesley Sneijder trekt boetekleed aan: 'Roem, ego, geld.. maar achteraf spijt'

Wat? Na Arjen Robben ook Wesley Sneijder terug in de Eredivisie?

De Ajax-fans zullen er niet blij mee zijn, maar potdorie, wat een goed nieuws na de afgelopen troosteloze maanden: na Arjen Robben denkt nu ook Wesley Sneijder serieus na over een terugkeer in de Eredivisie. Bij FC Utrecht welteverstaan.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
Sneijder en Robben voor Oranje in 2014

Gekkenhuis

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Na alle corona-ellende van seizoen 2019-2020 zijn we allang blij als we weer eens op een tribune mogen zitten, en dan hoeft er nog niet eens goed gevoetbald te worden. Maar dat laatste hoeven we ons niet al te druk over te maken, want seizoen '20-21 lijkt een topaffiche te worden. Eerst kondigt Arjen Robben aan toch terug te keren bij zijn thuisploeg FC Groningen (waar de schrijver van dit artikel, als Groninger in hart en nieren, een week van heeft lopen hyperventileren) en nu lijkt ook Wesley Sneijder een serieuze comeback te overwegen. Bij FC Utrecht, de club uit 'z'n stadsie', waar hij echter nooit eerder voor speelde. Enige voorwaarde: hij moet eerst een beetje afvallen.

Fit worden

Jordy Zuidam, technisch directeur van FC Utrecht, laat aan NU.nl het volgende weten: "We hebben altijd goed contact gehad en daarbij is ook een rentree ter sprake gekomen. Hij neemt de tijd om na te denken of hij het echt wil en of hij ervan overtuigd is dat hij weer topfit kan worden. Een gedreven en topfitte Sneijder is heel interessant voor FC Utrecht."

Geen woord van gelogen. Wij zien flashbacks van het WK 2010, Sneijder en Robben samen in actie, en van de 2010 Champions League-finale die Sneijder met Internazionale won van het Bayern München van Robben.. Waar kunnen we tekenen, FC Utrecht? De sportscholen zijn weer open, dus niks staat Sneijder meer in de weg om van z'n coronakilo's af te komen. De harde kern van Ajax zal er minder over te spreken zijn, maar hé, gelukkig is er binnenkort weer een plek beschikbaar om die strijd uit te vechten: de grasmat van het stadion.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws