doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_menu_allpages');

Na de kutkaars nu de climaxkaars: Gwyneth Paltrow melkt haar orgasme uit

Krijg nou tieten! Voetballers met borsten

In de krochten van internet kom je soms de gekste dingen tegen. Zoals Dennis Bergkamp, Marco van Basten en Frenkie de Jong met borsten.
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_below_image_article');
De mokken zijn te bestellen

Het is even wennen, Zlatan Ibrahimovic met een flinke bos hout voor de deur.

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_top_article');

Als hij ze zelf had mogen tekenen, had hij zichzelf ongetwijfeld nog minimaal twee cupmaten groter gegund, maar ook aan de voorgevel waarmee hij nu gezegend is, kunnen aardig wat vrouwen een puntje zuigen. Hetzelfde geldt voor Wayne Rooney. Zijn borsten zijn zo groot dat ze in de supermarkt zomaar verward kunnen worden met meloenen.

Een middagje grasduinen op het Engelstalige Twitter-account Footballers with Tits levert nog veel meer fascinerende afbeeldingen op. Van alle getekende voetballers heeft Liverpool-speler Mohamed Salah misschien wel het minst geluk gehad. Zelfs kijkend door een vergrootglas moet je moeite doen zijn rondingen te vinden. Wie de website www.footballerswithtits.com bezoekt, komt ook zelfs heuse mokken tegen met daarop een afbeelding van een voetballer naar keuze met borsten, te koop voor een bedrag van 15,14 dollar. Moet je je voorstellen dat je tijdens het thee drinken van dichtbij wordt aangestaard door Pep Guardiola die met beide handen zijn kwarktassen vasthoudt.

Pep Guardiola

Grote of kleine borsten

De man achter deze bijzondere vorm van kunst is Antony Armstrong (31) uit Croydon, een stadje net onder Londen. Voordat hij in de wereld belandt van koplampen, bulten en melkbussen, werkt hij op het hoofdkantoor van een grote detailhandelaar in het Verenigd Koninkrijk. Hij vindt het de saaiste baan ter wereld. Zo saai dat hij in een lange en diepe depressie raakt en besluit het roer om te gooien. Hij wil voortaan iets creatiefs doen en begint allerlei beroemdheden te tekenen.

Voor de gein maakt hij een afbeelding van Louis Theroux en voorziet hem van flinke zuignappen. Wanneer de Britse documentairemaker al twitterend de illustratie van hemzelf onder ogen krijgt en hem besluit te retweeten, stijgt de verkoop van de bijbehorende mokken en T-shirts explosief. Ketsjing, denkt Antony, kassa!!

doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_middle_article');

En hij besluit voortaan meer mannelijke beroemdheden te voorzien van zogenoemde umlauts.

“Als groot fan van Arsenal waren de eerste voetballers die ik tekende Mesut Özil en Pierre-Emerick Aubameyang,” zegt hij. “Het resultaat was verschrikkelijk lelijk. Ik kan helemaal niet tekenen, maar dat maakte het des te grappiger. Vanaf dat moment was Footballers with Tits geboren.”

Sindsdien heeft Antony een baan die we gerust een droombaan kunnen noemen. Hij werkt vanuit huis met zijn voeten op de bank. Daar, terwijl hij Netflix aan het kijken is, begint hij altijd aan zijn werk met meteen de moeilijkste taak. Bepalen hoe groot de voorgevel moet worden.

“Als ik aan een nieuwe afbeelding begin, heb ik al snel in gedachten hoe groot de borsten moeten worden. Over het algemeen probeer ik zo realistisch mogelijk te zijn. Mijn vrouw zegt dat ik het talent heb om de tieten correct af te stemmen op de speler.”

Benieuwd naar waarom Amstrong Marco van Basten 'kleine handzame tepels' gaf en Frenkie de Jong 'geen joekels'? Dat lees je in de Panorama van deze week, of via Blendle.

David Beckham
doDisplay('div-gpt-ad-PanoramaNL_in-content_bottom_article');

Laatste nieuws