Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dit is de welgevormde vriendin van Frenkie de Jong-vervanger Ian Maatsen

Maatsen zat al op het Griekse eiland Mykonos, maar mag toch meespelen met Oranje. 

Ian Maatsen

Maandagavond kwam het nieuws naar buiten dat Frenkie de Jong toch niet mee kan gaan met Oranje naar Duitsland. Het EK komt voor hem door zijn enkelblessure te vroeg. Een flinke domper voor de Oranje-liefhebbers, maar er is een vervanger geregeld. Niemand minder dan Borussia Dortmund-speler Ian Maatsen is de gelukkige: hij kreeg hét telefoontje van Ronald Koeman met de vraag om toch op te komen dagen.

De kersverse selectiespeler van het Nederlands elftal zat al met zijn mooie vriendin te genieten van de Griekse zon, maar mag zijn koffers weer inpakken en naar Duitsland vertrekken. Vast geen straf, maar met je bloedmooie vriendin in bikini op een boot doorbrengen is natuurlijk ook lekker.

De linksback van de Duitse voetbalclub stond 1 juni nog de Champions League-finale op het veld tegen de Spaanse topclub Real Madrid. Helaas ging Maatsen er in deze finale niet met de prijs vandoor - de Spanjaarden wonnen de pot met 0-2 in het Wembley Stadium. Hopen dat de linksback tijdens het EK wél de prijs binnen weet te harken.

Emely Tuinder

De vriendin van Maatsen, Emely Tuinder, mag in ieder geval ook haar oranje kledingstukken tevoorschijn toveren. Mevrouw mag namelijk plaatsnemen tussen de andere spelersvrouwen.

De twee zijn hoogstwaarschijnlijk sinds maart 2023 een setje. Dat was namelijk het moment dat Emely de eerste foto van het stel plaatste op haar Instagram-pagina. Op diezelfde pagina is te zien dat de vriendin van de linksback niet vies is van een bikinifoto en graag de mooie plekken op deze wereld bezoekt.

Tuinder reisde de afgelopen tijd haar voetballende vriend achterna. Maatsen staat namelijk officieel onder conctract bij het Londense Chelsea FC, maar werd begin dit jaar verhuurd aan Dortmund. Het afgelopen halfjaar heeft ze tijdens de uitwedstrijden van de 'Die Schwarzgelben' zat stadions van binnen gezien, dus tijdens het EK zullen de Duitse tribunes als bekend terrein aanvoelen voor de appetijtelijke Oranje-dame.

Sport
  • Instagram, NOS
  • NL Beeld / Proshots