Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Kim Feenstra (38) showt achterwerk onder de douche

Kim Feenstra heeft het regenachtige Nederland verlaten en trakteert ons op flink wat verse bikiniplaatjes. 

Kim Feenstra

Kim Feenstra heeft weer eens het vliegtuig gepakt. Dit keer is het 38-jarige model te vinden op het Griekse eiland Mykonos, een heerlijk zonnige bestemming. Het is dus ook niet gek dat Kim wat verkoeling zoekt onder de douche.

De beelden waarop Kim al douchend in bikini te zien is, deelt ze op haar Instagram-pagina, wat ervoor zorgt dat iederaan kan meegenieten van de zoveelste vakantie van het model. Er zijn ergere dingen.

Mykonos

Feenstra weet altijd weer voor te zorgen dat de temperaturen in ons land, ondanks de regenachtige 'zomer', weer beginnen te stijgen. Zoals met de verse doucheplaatjes, waarbij ze vooral op foto 3 flink haar best doet om haar achterwerk goed in beeld te krijgen. Missie geslaagd.

En de beelden vallen niet alleen bij ons in de smaak, want ene Klaas laat onder de post weten spontaan een koude douche nodig te hebben. Nou Klaas, je bent niet de enige.

Vakantieganger

Kim heeft dit jaar al verschillende zonnige vakantiebestemmingen opgezocht. Zo was ze zo'n maand geleden - check onderstaande foto - nog aan het bijbruinen onder de Spaanse zon in Valencia. Daarnaast was ze ook al te zien op het Griekse eiland Kreta én in de Verenigde Arabische Emiraten, waar ze rondhuppelde in wereldstad Dubai.

Lingerielijn

Maar waar ze ook is, Kim weet als geen ander hoe je appetijtelijk op de foto komt te staan. Niet alleen heeft ze jarenlange ervaring als model vóór de camera, maar ook achter de lens blijkt Kim Feenstra van wanten te weten. Het model deed in 2016 dan ook mee aan het succesvolle RTL-programma Het Perfecte Plaatje en werd tweede. Humberto Tan ging er destijds met de winst vandoor.

Daarnaast is mevrouw Feenstra zeer zeker niet te verlegen om schaars gekleed op de plaat te gaan. Zo zagen we haar in samenwerking met lingeriemerk Christine le Duc meerdere malen in lingerie op Instagram verschijnen en dat was ab-so-luut geen straf.

Entertainment
  • NL Beeld / Arjo Frank