Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Jaimie Vaes deelt bloedhete bikinifoto vanaf Ibiza

Niet iedereen is fan van Vaes - de BN'er is verre van puur natuur - maar wij kunnen een pikant Instagram-plaatje op z'n tijd best waarderen.

Vaes

Of de ex-vriendin van Lil Kleine tegenwoordig nog op Ibiza woont - ze had plannen om weer naar Nederland te verhuizen - weten we niet, maar op haar Instagram-pagina is te zien dat ze er nog graag vertoeft. Vakantietje hier, tripje daar. Zwembadsessie zus, glitterfeestje zo. Jaimie leeft een ontspannen leventje, zo lijkt het.

Onderdeel van die lifestyle is in ieder geval foto's maken. Heel-veel-foto's-maken. En die foto's dan weer delen met haar 361.000 volgers. Wij delen die creaties dan weer met onze lezers, maar alleen als ze de moeite waard zijn. Zoals onderstaande plaat van afgelopen maandag.

Puur natuur? Zeker niet. Vaes heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze aan haar lichaam laat sleutelen; haar achterbumper heeft een flinke lift gehad, ze botoxt wat af, haar borsten zijn opgevuld tot flinke jongens en haar lippen zijn opgespoten. Kortom, madame heeft behoorlijk wat knaken in haar lijf gepompt.

Geldrelletje

Maar wellicht moet ze nog even sparen om de volgende ingreep te financieren, Jaimie heeft volgens een gerucht namelijk geen stuiver om haar gelifte kont te krabben.

Volgens Rusen Donmez, een vriend van Jaimie Vaes, wacht hij al jaren op een paar duizend euro die hij aan haar zou hebben geleend. Toen Vaes het geld na een paar loze beloftes nog steeds niet had overgemaakt, besloot Donmez screenshots van een Instagram-gesprek naar een juicekanaal te sturen, met daarbij een foto waaruit zou blijken dat Jaimie Vaes nog maar een paar honderd euro op haar rekening had staan.

Of Vaes daadwerkelijk platzak is, valt te betwijfelen. Ze lijkt zich immers nog steeds regelmatig te vermaken op het Spaanse party-eiland Ibiza, een plek waar het leven allesbehalve goedkoop is.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media