Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de topfitte Heleen van Royen (59) deelt hete bikinifoto

Van Royen is zichtbaar aan het genieten in het zonnetje. 

Heleen van Royen

De 59-jarige schrijfster is samen met haar familie aan het genieten van een vakantie in het zonnige Portugal. Een land waar Heleen van Royen vaker te vinden is, want mevrouw heeft daar een eigen appartement. Een 'schrijvershuisje' noemde ze het zelf ooit. Aardig plekje om een boek te schrijven zullen we maar zeggen.

Van Royen is allang niet meer te verlegen om haar lichaam met de wereld te delen en dat bewijst ze ook nu wéér. Het is immers niet de eerste keer dat de schrijfster een mooi bikiniplaatje van zichzelf deelt op haar Instagram-pagina. Overigens vast ook niet de laatste.

Topfit

En laten we eerlijk zijn, Heleen heeft dan ook geen enkele reden om haar topfitte lichaam niét op het internet te zetten. Al een behoorlijke periode is de schrijfster druk bezig met gezond leven en sporten. Zo volgde ze zes weken lang het DAG ÉÉN-programma en behaalde ze haar beloofde 'beste fysiek ooit'.

"Wat was dit tof om te doen en super hoe goed dit werkt! Dat het lichaam toch nog op elke leeftijd (58 jaar) is te vormen in zo'n shape. Love it!" schreef Van Royen destijds op Instagram.

En zo te zien weet de schrijfster het prima vol te houden, dat gezonde leventje. Want ook nu ziet mevrouw er nog uit om door een ringetje te halen.

Geen wonder dus dat er onder de bikinifoto van Heleen vooral positief wordt gereageerd. Zo reageert een volger: "Jouw buik is nog platter dan mijn accent." En als dat geen complimenten zijn...

Een andere Instagrammer: "Ga bloot in de Playboy ofzo." Geen verkeerd plan, Heleen terug op de cover van het erotische tijdschrift. Van Royen stond namelijk al eens - in 2006 - poedeltje naakt op de voorkant van het blad.

Of Van Royen ooit nog eens de stap gaat nemen om uit de kleren te gaan voor het tijdschrift is nog altijd de vraag. In maart 2023 liet ze bij talkshow HLF8 weten dat ze gevraagd is. "Ik weet het niet. Eerst even onderhandelen over bedragen", aldus Heleen. Spannend dus.

Entertainment
  • Instagram, HLF8
  • NL Beeld / Arjo Frank