Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Heleen van Royen met ontblote voorgevel op vakantiekiekje

Dat Heleen haar lichaam graag deelt met de wereld, dat is allang geen geheim meer. Dus ook op deze vakantie kunnen we genieten

Heleen van Royen

Sinds mevrouw lekker gezond bezig is, laat ze haar volgers net zo lekker meegenieten van haar nieuwe levensstijl. En die ziet er allesbehalve verkeerd uit. Vooral nu de schrijfster óók nog een foto zonder topje plaatst vanuit het zonnige Gran Canaria. Niet verkeerd hoor, Van Royen.

Van Royen laat weinig aan de verbeelding over de laatste tijd. Ook wat betreft haar seksleven is mevrouw een open boek. Onlangs deelde ze nog met heel Nederland dat ze soms heerlijk van bil gaat - met haar partner - met wat drugs achter de kiezen. Avontuurlijk is Heleen dus zeer zeker.

Net als BN'er vrouwen Isa Hoes, Halina Reijn en Leonie ter Braak heeft Heleen van Royen ook meegedaan aan een programma waarin fit en gezond leven centraal staan. Hebben we dan de vakantiekiekjes te danken aan dat programma? Zeker, een beetje, maar de gedrevenheid van de schrijfster staat natuurlijk voorop. Heleen houdt zo te zien dat nieuwe - gezonde, fitte en schaars geklede - leven prima vol.

Als we het Instagram-account van Van Royen moeten geloven, is ze nog maar net aangekomen op het Spaanse eiland. Grote kans dat ze dus nog wat meer van dit soort plaatjes online gaat slingeren de aankomende dagen. Naar eigen zeggen moet de schrijfster 'even bijkomen'. Prima. Blijf dat ook vooral doen. En blijf ons plezieren met dit soort vakantiekiekjes.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst