Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Heleen van Royen maakt het spannend in de slaapkamer met drugs op

Van Heleen van Royen wisten we al dat ze heel open is over seksualiteit. De seksgoeroe heeft nu ook een boekje opengedaan over haar drugsgebruik.

Heleen van Royen

Tegenover Linda laat Van Royen weten dat ze vier keer per jaar samen met haar vriend een XTC-pilletje slikt. Heleen kennen we natuurlijk van haar verhalen over seks. Het één hoeft het ander natuurlijk niet uit te sluiten. Bij de schrijfster heeft het zelfs met elkaar te maken.

De seksgoeroe vertelt dat als ze met haar vriend Bart een pilletje heeft gedaan, ze de hele dag in bed blijven liggen. In de waas van de drugs hebben ze dan seks. Ook praten ze dan veel met elkaar. Het gebruiken van verdovende middelen is één van de dingen die het stel doet om hun seksleven spannend te houden.

Jarretels

Ook Bart heeft zijn voorkeur tijdens de daad. Heleen moet daar af en toe iets voor over hebben. Haar man vindt het leuk als ze zich kleedt in hoge hakken en jarretels. Niet verkeerd. Heleen vindt het zelf vooral een gedoe met klemmetjes en afzakkende kousen. Toch doet ze het omdat ze weet dat ze haar man daar gelukkig mee maakt.

De schrijfster benadrukt hoe belangrijk seks is. Van Royen beweert dat het de basis van het leven is. Volgens haar verliezen mensen tegenwoordig steeds meer het contact met hun eigen lichaam.

Ze geeft wel toe dat zij ook niet altijd zin heeft in een vrijpartij. ​​"Ook al staat mijn hoofd er soms niet naar, ik vind het leuk om het om de paar dagen erin te houden. Ik wil dat tot in de eeuwigheid blijven doen", besluit ze.

Entertainment
  • Linda
  • NL Beeld / Patrick van Emst