Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de bloedmooie dochter (25) van Danny de Munk showt achterste in bikini

Danny de Munk speelde ooit Ciske de Rat, kan een aardig potje zingen en was in 2012 Jezus in The Passion. Maar wist je dat hij ook een belachelijk knappe dochter heeft? 

Danny de Munk

Waar sommige BN'ers hun kinderen bewust op de achtergrond houden, doet Danny de Munk dit niet. En gelukkig maar, want dat zou eeuwig zonde zijn geweest. Bo is, net als Danny, namelijk gemaakt voor de bühne.

Al in 2019 trok Danny vol trots zijn dochter het podium van dansprogramma Dance Dance Dance op, waar al snel duidelijk werd dat niet de inmiddels oude Danny, maar zijn dochter Bo losse heupjes heeft. Zij leerde haar vader alle bewegingen en zorgde ervoor dat dat hij niet als een hork door de dans-arena hoste. Niet heel verrassend; Bo heeft jarenlang een dansopleiding gevolgd.

De Munk in bikini

De jonge De Munk is dus niet bang om in het middelpunt van de aandacht te staan. En ook haar Instagram-pagina is daar een goed voorbeeld van. Vanaf het strand van het Griekse eiland Mykonos deelt ze een heerlijke foto met haar bijna 26 duizend volgers.

Gaat weer beter met Danny

Vader Danny de Munk kwam enkele jaren geleden in opspraak nadat hij beschuldigd werd van verkrachting. De beschuldiging kwam van iemand met wie hij samenspeelde in Ciske de Rat De Musical. Danny ontkende direct en gaf aan te zullen 'vechten als een leeuw' als het tot een rechtszaak zou komen.

Uiteindelijk seponeerde justitie de zaak, en ook de tegenaangifte wegens smaad en laster, het doen van een valse aangifte en meineed werd geseponeerd. Kortom, er gingen een hoop beschuldigingen over tafel, maar uiteindelijk werd er niemand veroordeeld.

Na alle ophef verscheen Danny een aantal keer zwaar emotioneel in de media, maar de zanger heeft inmiddels de draad weer opgepakt wat betreft optredens en tv-klusjes.

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Patrick van Emst