Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: Sylvie Meis ligt voor de bank in heerlijk roze lingeriesetje

Mooi roze is niet lelijk. Dat bewijst de 46-jarige Sylvie Meis met een paar heerlijke Instagram-foto's.

Sylvie Meis

Eind mei sleepte Sylvie Meis nog de 'Queen of the Century Award' binnen. Een prijs voor een showbizz-dame die al jarenlang op-en-topfit is en dit graag met de wereld deelt. En een prijs die Sylvie op haar afgetrainde lijf geschreven is.

Ook de foto's die ze enkele dagen terug deelde op social media zijn daar bewijs van. De 46-jarige mediapersoonlijkheid heeft zich voor de gelegenheid maar in het roze gehuld. In een setje van, jawel, de ALDI. De Duitse grootgrutter staat bekend om zijn goedkope voer, maar slijt dus ook ondergoed. En wie is daar een beter uithangbord voor dan de ex van Rafael van der Vaart?

Nieuwe miljonair aan de haak geslagen

Voor alle mannen die nu denken: potverdorie, met die Meis zou ik wel een beschuitje willen eten: helaas pindakaas. Want hoewel ze sinds begin 2024 weer vrijgezel was, heeft ze nu nieuwe miljonair aan de haak geslagen. Zowel het Duitse BILD als Shownieuws noemde in juni de Duitse Patrick Gruhn (33) als nieuwe partner. En enkele dagen terug werd Meis op Mallorca zoenend gespot met de Duitser, wat de relatie lijkt te bevestigen.

Gruhn is de zoon van de bekende 'playboy' en nachtclubeigenaar Rolf Eden. De markante bekende Duitser had op het moment van overlijden (2022) een geschat vermogen van rond de 200 miljoen euro. Zoon Patrick, tech-ondernemer en een van Edens zeven kinderen, kreeg toen een deel van de poen. Zijn vermogen wordt op dit moment geschat op een slordige 30 miljoen euro.

Gruhn zit dus behoorlijk goed in de slappe was, maar heeft nog lang niet zoveel knaken als Sylvies vorige kerel. Selfmade miljonair Wim Beelen (48) werd rijk met slopen en recyclen, en heeft inmiddels een vermogen van rond de 150 miljoen euro opgebouwd. Daarmee moet toch een 'nieuwe Sylvie Meis' te regelen zijn...

Entertainment
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media