Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: het nichtje van zwemheld Pieter van den Hoogenband naakt in Playboy

Voor Dali van den Hoogenband (26) is het een droom die uitkomt. 

Pieter van den Hoogenband

In december 2008 nam de drievoudig olympisch zwemkampioen Pieter van den Hoogenband het besluit te stoppen met zijn sport. Maar het zwemwereldje helemaal loslaten lukt hem duidelijk niet. In Tokio in 2021 nam hij al de rol aan van 'Chef de mission' van de Nederlandse olympische delegatie, en dat doet hij in Parijs weer.

Dali van den Hoogenband

Playboy, u weet wel, dat bekende blotevrouwenblaadje, is net als Pieter bezig met de Spelen. Het blad besteedt in de juli-editie aandacht aan het sportevenement door middel van een Olympische Spelen-special. En om de cirkel rond te maken heeft Playboy het (achter)nichtje van Pieter van den Hoogenband poedelnaakt op de plaat gezet. Met fantastisch resultaat.

Voor de 26-jarige Dali was de shoot een droom. Zij vertelt in een interview met het blad dat zij al sinds haar 16e ervan droomt om ooit in de Playboy te verschijnen. "Mijn hele muur hing vroeger vol met playmates, sindsdien is het mijn doel om daar tussen te hangen. En hier ben ik."

Naaktshoot

Waar sommige vrouwen het misschien best wel een beetje spannend vinden om poedeltjenaakt voor een fotograaf te gaan staan, heeft de onverschrokken Dali hier naar eigen zeggen helemaal geen moeite mee: "Daar ben ik heel makkelijk in, misschien wel iets te makkelijk."

Het 'nichtje van' is sowieso al wel gewend om gefotografeerd te worden, aangezien ze al een tijdje werkzaam is als model. In de winter reist ze voor haar vak zelfs naar het Zuid-Afrikaanse Kaapstad om mooie beelden te laten schieten.

De rest van het jaar is ze gewoon in ons kikkerlandje te vinden en woonachtig in haar geliefde Den Haag. Waar ze ook vaak rondhangt op een strand in de buurt, namelijk dat van Scheveningen.

Wanneer Dali wordt gevraagd hoe ze denkt dat haar omgeving gaat reageren op het feit dat ze naakt in de Playboy staat, is ze luid en duidelijk: "Geen idee, maakt ook niet uit."

Het nichtje van Pieter van den Hoogenband vindt zichzelf 'supervet' en dat is het enige dat boeit.

De juli-editie van Playboy ligt in de winkel bij jou in de buurt of is online te bestellen via tijdschrift.land

Olympische Spelen-editie

De Olympische Spelen zijn in volle gang en daar hoort natuurlijk een Playboy-special bij. En wist je dat het erotische blad speciaal hiervoor afreisde naar de stad van de liefde om met een blote playmate door Parijs te struinen? Dat wil je zien.

Sport
  • Playboy
  • ANP