Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de knappe wielrenster Puck Moonen (28) laat topfit lichaam zien in bikini

Wat een lichaam krijg je van dat wielrennen. 

Puck Moonen

Hoewel Moonen al een tijdje niet meer aan professioneel wielrennen doet, stapt ze nog altijd regelmatig op de fiets. En dat loont, zien we wel aan het topfitte lichaam van de voormalig wielrenster.

Puck haar liefde voor sport gaat ver, dat kunnen we wel zien op haar Instagram-pagina. Dat mensen haar volgen wegens de liefde voor het wielrennen lijkt ons echter sterk, want eerlijk is eerlijk: waar een ander er redelijk belachelijk uit kan zien in zo'n strak pakje met zo'n helm op, is de voormalig wielrenster gewoon een lekker wijf op een fiets. Deze keer trok ze alleen wat minder aan. Ook geen problemen mee.

En waar wij genieten van Puck op de bank in bikini, is zij er wel iets minder blij mee. Zo schrijft ze onder de foto last te hebben van een blessure waardoor ze niet op de fiets kan stappen. Ze hoopt dan ook dat ze binnenkort zonder pijn weer een stuk kan gaan fietsen.

Mooiste sportvrouw van Nederland

Dat Puck een plaatje is om te zien, is niet alleen ons bij Panorama opgevallen. Zo werd mevrouw Moonen in 2017 al uitgeroepen tot mooiste sportvrouw van het jaar. En de 28-jarige lijkt er alleen maar knapper op te worden. En daar maakt Puck slim gebruik van nu ze door het leven gaat als influencer.

Op haar Instagram-pagina is te zien dat Puck altijd druk bezig is met sporten. Of het nou wielrennen is of krachttraining, Puck doet het en neemt ons mee. De 28-jarige heeft hierdoor een lichaam om door een ringetje te halen. En in bikini, zien we pas echt wat dat vele sporten doet met je lijf.

Extra leuk dus wanneer de bloedmooie Puck Moonen af en toe een mooi bikiniplaatje van zichzelf online knalt. Zoals hierboven op een boot op vakantie. Want wie ziet de sportieve Puck nou niet het liefst zo?

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Heukers Media