Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Hélène Hendriks geeft eigen s*ksleven een cijfer: 'Absoluut een 10'

Hendriks heeft niks te klagen tussen de lakens, zo onthult de Oranjezomer-presentatrice aan tafel bij haar eigen programma.

Hendriks

Ze is inmiddels een van de meest succesvolle en populairste presentatrices van het moment, maar deelt normaliter niet heel veel over haar privéleven. Toch licht Hélène Hendriks aan tafel in het programma De Oranjezomer een tipje van de sluier op.

Donderdagavond heeft Hendriks een aantal mensen in de uitzending, waaronder vaste tafelgast Jack van Gelder, Shownieuws-vrouw Dyantha Brooks en seksuologe en politica Goedele Liekens. En vooral die laatste zorgt voor wat pikante gespreksonderwerpen.

'Langer dan 40 seconden nodig'

Zo stelt Liekens dat de Belgen zichzelf tegenwoordig een vrij laag cijfer geven op seksueel gebied, namelijk een schamel zesje. Hendriks reageert op een ander opvallende statistiek.

"Eén op de drie masturbeert niet", merkt ze op. "Wie masturbeert hier níet?", vraagt ze het aanwezige publiek, dat vervolgens aardig stil blijft. "Kijk, dat bedoel ik: wij hebben heel gezond publiek."

Met jezelf spelen is volgens Liekens belangrijk en goed voor lichaam en geest. Waarom dat zo is, legt ze niet uit, omdat ze daar 'langer dan 40 seconden' voor nodig heeft, aldus de seksuologe.

'Een 10'

De ook aanwezige Dyantha Brooks is inmiddels benieuwd geworden naar de slaapkameravonturen van Hendriks, zo lijkt het.

Brooks tegen de presentatrice: "Jij zei: Ik vind 6 een laag cijfer. Wat is jouw cijfer dan?"

De blondine twijfelt geen moment en geeft haar eigen seksleven 'een 10. Absoluut 10'.

Hendriks: "Dat staat weer overal morgen (dat klopt, red.)"

Hélène is tegenwoordig samen met de 65-jarige Frans Vinju. Die relatie was aardig lang in nevelen gehuld, maar toen een juice-kanaal een foto van het stel deelde, gaf Hendriks openheid van zaken. Vinju blijkt niet zo van de schijnwerpers te houden. Vandaar dat Hendriks weinig over hem deelt. Wel vertelde ze enige tijd terug dat ze al een tijdje met Vinju samenwoont in het Brabantse Bavel.

Hendriks en haar 65-plusser schelen 22 jaar, maar dat lijkt gezien het torenhoge cijfer voor de bedprestaties geen enkel probleem te zijn.

Entertainment
  • De Oranjezomer
  • NL Beeld / Patrick van Emst