Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Staat Hélène Hendriks binnenkort in de Playboy? 'Even onderhandelen'

Staat Hélène Hendriks binnenkort met een pikante shoot in het bekendste blotevrouwenblaadje van Nederland? Dat zou zo maar kunnen.

Hélène Hendriks

De blonde presentatrice is de afgelopen jaren met een flinke opmars bezig in Hilversum. Ze ging van sportpresentatrice op lokale zenders via Fox Sports naar mainstream televisie-presentatrice. En inmiddels is ze als gezicht van De Oranjezondag/De Oranjezomer een van de belangrijke pionnen binnen het Talpa-imperium van John de Mol.

De gemiddelde Hélène-fan komt dus wel aan z'n trekken, maar er zijn natuurlijk altijd mensen die meer van de Brabantse presentatrice willen zien. Veel meer zelfs.

Hendriks als Playmate?

In een uitzending van De Oranjezomer laat Hélène zelf de naam van Playboy vallen. Het blad brengt in oktober z'n 500ste editie uit en dat is natuurlijk iets waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken. Hendriks wil van haar tafelgasten weten welke editie met welke coverfoto zij het mooiste vonden de afgelopen jaren.

"Amanda Krabbé (Amanda Beekman, sinds ze niet meer met Martijn Krabbé is getrouwd, red.)", zegt Rutger Castricum zonder daar lang over te hoeven nadenken. Albert Verlinde gaat voor Patricia Paay, waarop Hendriks aangeeft dat Paay er wel heel vaak in heeft gestaan. De BN'er stond in totaal vier keer naakt in het erotische blad en ging zelfs op haar 60ste nog uit de kleren voor een shoot in het blad.

"Eerst was het perkament, daarna papier. Dus dat evalueert tijdens zo'n carrière", grapt Verlinde.

"Zouden ze jou kunnen bellen daarvoor?" vraagt Albert vervolgens aan Hélène Hendriks.

"Ja, bellen kan altijd. Kunnen we even onderhandelen", lacht de 44-jarige presentatrice. Verlinde vraagt haar of ze niet voor een grote zak geld overstag zal gaan.

Hendriks: "Misschien wel. Ik zeg niet meteen nee, maar ik zeg ook zeker niet meteen ja!"

Via diverse mediakanalen heeft Playboy-hoofdredacteur Niek Stolker al laten weten enthousiast te zijn. En inmiddels heeft Stolker haar telefoonnummer geregeld. We blijven de ontwikkelingen in ieder geval volgen en wie weet is Hendriks binnenkort te zien in vele studentenhuizen, autogarages en voetbalkantines.

BN'ers

Vroegâh stond Playboy bekend om z'n pikante shoots van BN'ers, maar dat leek lange tijd eerder uitzondering dan regel. Met de komst van Niek Stolker als hoofdredacteur lijkt er echter weer een opleving te zijn.

Zo lieten Jaimie Vaes en Nicol Kremers zich al strikken voor een sexy shoot in Playboy, evenals Paays dochter Christina Curry en schrijfster Merel van der Wouden. En er zitten ongetwijfeld nog meer spannende plannen in de Playboy-pijplijn.

Entertainment
  • De Oranjezomer
  • NL Beeld / Patrick van Emst