Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: dochter Patricia Paay (33) poedeltjenaakt in de nieuwste Playboy

Christina Curry laat haar 'millennial fever dream' uitkomen en staat op de cover van het erotische tijdschrift Playboy.

Patricia Paay

Zo moeder, zo dochter. Dat blijkt wel wanneer we de gloednieuwe editie van de Playboy openslaan. Want ja, ook dochter Christina Curry staat he-le-maal naakt in het bekende blotevrouwenblad.

De nieuwste Playboy met Christina Curry op de cover is nu te verkrijgen in de winkels en online via deze link.

In een interview met Femke Zijlema vertelt Curry over haar 'bevoorrechte opvoeding'. Want met ouders als Adam Curry en Patricia Paay groeide Christina niet op in een doorsnee gezin. Toch weet ze wat keihard werken is: "Rond mijn 24ste ben ik in een biologische supermarkt gaan werken. Ik wilde simpele taken, meer houvast en hard werken voor mijn geld." Zo vertelt Curry dat ze studentenwoningen heeft schoongemaakt, in de ouderenzorg heeft gewerkt en thuisondersteuner is geweest. Absoluut geen sierpaard dus.

Schoolbanken

Ondertussen heeft Christina zelfs haar drukke feestleven, inclusief verdovende middelen, ingeruild voor een serieuzer bestaan. Naast haar werk heeft ze weer haar plekje gevonden in de schoolbanken.

"Door de jaren heen werd me steeds duidelijker dat ik de richting van sociaal werker op wilde", aldus Curry. Daarnaast vertelt ze in het interview dat ze wellicht zelfs nog wel psychologie wil gaan studeren, of iets met coaching. De 33-jarige Christina zit met allemaal jongeren in de klas die niet weten wie zij is en dat bevalt wel. "Ik ben eindelijk aangekomen waar ik wilde zijn. Ik doe iets wat bij mij past, waardevol werk, en dat geeft mij voldoening in het leven."

Vier keer in de Playboy

Moederlief Patricia Paay stond in totaal vier keer naakt in het erotische blad. Zelfs op haar 60ste ging Paay nog uit de kleren en ze werd destijds benoemd tot 'oudste Playboy-bunny' ooit.

Volgens Christina verschillen moeder en dochter wel van elkaar als haar wordt gevraagd naar deze editie: "Zij is iemand die een foto laat opblazen en in huis hangt. Ze is een soort Mariah Carey. Dan klopt het om dat soort foto's in huis te hebben." Curry zelf is dit zeker niet van plan, maar geeft aan zeker 'wat exemplaren' te bewaren voor later.

Christina heeft zich nooit geschaamd voor haar moeder. "Ik vond mijn moeder altijd mooi", vertelt ze. Curry schaamde zich zelfs niet in haar tienerjaren, toen jongens uit haar klas naaktfoto's van Paay op alle computers in het ict-lokaal hadden gezet. "Het boeide mij niet", legt Christina uit, "ik snapte dat het voor die jonge jongens heel wat was en dat ze haar eruit vonden zien als een pornoster met dat blonde haar en die nepborsten."

Entertainment
  • Playboy
  • NL Beeld / Patrick van Emst, Playboy