Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 29 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Moordlustige pyromanen

Spelen met vuur word je als kind al afgeraden, maar voor deze pyromanen gaat geen vlammenzee te hoog. In deze gevallen werd vuur zelfs als moordwapen gebruikt, met vele dodelijke slachtoffers tot gevolg.

Op pad met wijkagent Eva

Wijkagent Eva Dijkman doet het in Groningen op haar eigen manier. Aanraakbaar met een persoonlijke touch. In de Oosterparkwijk kan ze niet meer stuk. Panorama liep een dagje met haar mee. “Moi Eva!”

BN'ers lopen binnen door lucratieve commercials

Niet alleen met hun voorkomen spekken BN’ers hun rekening, ook met hun stemmen verdienen ze vaak een leuk douceurtje. Ramses Shaffy (Kwatta) was in 1967 de eerste, nu wemelt het van de BN’ers in commercials.

Frank Evenblij: 'Ik word nooit boos'

Programmamaker Frank Evenblij is altijd goedgehumeurd en dat komt goed uit deze (sport)zomer. Samen met Humberto Tan gaat hij sporters ‘lastigvallen’ tijdens de Olympische Spelen. “Ik ben een makkelijke prater.”

De moord op Tob Cohen

In 2019 kwam er een gewelddadig einde aan het leven van zakenman/miljonair Tob Cohen. De beschuldigende vinger wees naar zijn vrouw, maar die is nog steeds op vrije voeten. Wordt de wrede moord ooit opgelost?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Vrienden en bekenden over Rutger Hauer

Een van onze beste acteurs ooit is alweer vijf jaar niet meer onder ons. Vrienden en bekenden halen herinneringen op aan de man die series en films als Floris, Turks Fruit en Blade Runner kleur gaf.

Nieuws
  • Paul Tolenaar, Clemens Rikken