Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

ZIEN: de nieuwe bloedmooie Russische vriendin (28) van Johnny Depp (61)

Het Russische model is 33 jonger dan 'captain Jack Sparrow'.

Johnny Depp

Johnny Depp heeft beet. De Amerikaanse acteur heeft een nieuwe dame en vandaag onthulden meerdere media dat het om de 28-jarige Yulia Vlasova gaat. De Russin is model, influencer en onderneemster. Vlasova heeft een make-up- en haarstudio in Praag, meldt de Daily Mail. Ook schijnt ze in 2021 finalist geweest te zijn in de Miss Office-verkiezing, een internationale schoonheidswedstrijd.

Studeerde aan eliteschool in Moskou

Maar de 28-jarige blondine is niet enkel een ondernemer met een mooi koppie en een goed lijf. Naar verluidt studeerde ze in Moskou internationale betrekkingen aan een elite-opleiding. Het MGIMO-instituut, zoals de school heet, staat bekend als plek waar vele Russische diplomaten werden opgeleid, evenals leden van de Russische geheime dienst en spionnen.

Het Belgische HLN stelt dat een oud-klasgenoot van Vlasova tegen de lokale media heeft gezegd dat Yulia 'een doodgewoon meisje' was die het tot Hollywood heeft geschopt. Ook zou de Russische opgegroeid zijn in een arm gezin en gepest zijn op school. "Maar ze was slim, en daardoor is ze vandaag succesvol."

Volgens bronnen leerden Depp en Yulia elkaar in 2021 kennen tijdens het Karlovy Vary International Film Festival in Tsjechië.

Amber Heard

Voor Depp is het zijn eerste vriendin na het hele fiasco met actrice Amber Heard (38). De twee hadden jarenlang een relatie met elkaar, maar konden elkaar op een gegeven moment niet luchten of zien. Heard begon na de breuk in 2016 allerlei verhalen over Johnny in de media te verspreiden, waarop hij haar aanklaagde. De rechtszaak die volgde was live te volgen en werd een heus mediaspektakel, inclusief bedpoepverhalen en andere saillante details over de relatie van het showbizzkoppel.

Uiteindelijk koos de jury Johnny's kant, maar kwamen de exen niet veel later tot een schikking in de smaadzaak - Heard moest 1 miljoen dollar betalen aan de acteur. Dat geld maakte hij direct over aan een goed doel. "De waarheid aan het licht brengen was de enige prioriteit van de heer Depp. Dit blijft onveranderd", aldus een van zijn advocaten na de rechtszaak.

Entertainment
  • Daily Mail, HLN, Hola
  • NL Beeld / Capital Pictures