Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 34 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Loodgieter Ron van Uffelen

Terwijl zijn familie treurde over zijn overlijden, ging het bestoken van zijn huis gewoon door. Anderhalf jaar lang stond het leven van de Vlaardingse loodgieter Ron van Uffelen op zijn kop. Wie zit hierachter?

DJ to the Max

Rick Jansen is geen dj à la Van Buuren of Tiësto, toch zou menig plaatjesdraaier graag eens in zijn schoenen staan. De Limburger reist namelijk de hele Formule 1- wereld rond om tijdens GP’s z’n dj-kunsten te vertonen.

Kapers op de kust in Zandvoort

Max Verstappen wacht al een tijdje op een nieuwe zege, een voor hem ongewone situatie. Wellicht kan hij op zijn ‘thuiscircuit’ in Zandvoort de draad weer oppakken. Moet de racegigant nog vrezen voor de concurrentie?

Cabaretier Peter Heerschop: 'We maken een nieuwe start'

Cabaretier Peter Heerschop is samen met Viggo Waas druk bezig met het schrijven van een nieuwe voorstel- ling. Eentje die door de herseninfarct van zijn kompaan een totaal ander karakter krijgt dan de vorige shows.

Wurgmoord of wurgseks?

Terwijl Bas W. het op een uit de hand gelopen seksuele uitspatting houdt, is justitie een heel andere mening toegedaan over de dood van de Italiaanse prostituee Sara. De rechter heeft nu het laatste woord.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Gene Simmons

Op 25 augustus tikt Gene Simmons de 75 aan. De legendarische rockmuzikant van KISS werd befaamd om zijn ‘tongstrelende’ optredens, waarbij een ruime greep werd gedaan uit de verkleedkist en de schmink-attributen.

Nieuws
  • Clemens Rikken, Kevin Cordewener, Koen Kruchten, Dylan Scheffer, Sven Verstraaten