Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 35 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Is het Taghi-tijdperk finito?

Het ging niet vanzelf, maar uiteindelijk werd Faissal Taghi, de zoon van, toch door Dubai uitgeleverd. Wie is deze uitgekookte potentiële troonopvolger en is hiermee het Taghi-tijdperk ten einde gekomen?

De grootste recordvissen ooit gevangen

Het is voor vele Nederlanders een hobby: vissen. In alle vroegte bezetten ze hun stekkie aan een viswatertje. Dromend van die enorme brasem die aan het aas blijft plakken. Panorama zet wat visrecords op een rij.

Hoe overleeft u een kernaanval op Nederland?

Vladimir Poetin dreigt er regelmatig mee: de oorlog in Oekraïne kan zomaar uitlopen op een nucleair treffen met het Westen. Hoe kunnen we ons voorbereiden? Waar kun je schuilen? En kunnen we een kernexplosie overleven?

Interview met Wolter Kroes

Zanger Wolter Kroes loopt al 35 jaar mee in het muziek- wereldje en probeert daar nog steeds zijn eigen koers te varen, hoe ingewikkeld soms ook. “Ik zie zingen niet als werk, het is gewoon mijn ding.”

Undercover in de duistere wereld van afvalcoaches

Onder het mom van afvalcoaches zijn veel duistere personen actief op internet om vooral jonge meisjes tot seksuele handelingen aan te zetten. Misdaadjournalist Sven van der Meulen zocht en kreeg de confrontatie met zo’n ‘coach’.

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Alleskunner Keanu Reeves

Op 2 september blaast Keanu Reeves zestig kaarsjes uit. De veelzijdige acteur, die net zo goed een surfdude neerzet als een meedogenloze massamoordenaar, is misschien wel de meest aanbeden Hollywood-ster ooit.

Nieuws
  • International Game Fish Association, Clemens Rikken