Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Panorama 36 ligt nú in de schappen: dit lees je in de nieuwe editie

Het is weer zover: er ligt een kakelverse Panorama in de schappen (bestel 'm hier). Een misdadig dikke portie crime, showbizz, sport, columns, vrouwen en nog veel, vééééél meer.

Panorama

Onderwereld bankier Thanas B.

Vanuit Den Haag stuurde de Albanese Griek Thanas B. een bende klusjesmannen aan. Op deze manier gold hij als een van de grootste ondergrondse bankiers die ons land ooit heeft gekend. Onlangs stond ‘KKY’ in de rechtbank.

Het turbulente leven van handiski-kampioen Roger Pop

Hij is wereldkampioen waterskiën voor gehandicapten én de neef van Johan Cruijff. Op vele manieren werkt Roger Pop aan zijn bekendheid. Aan de vooravond van het EK handiski in Frankrijk volgden we hem tijdens de training.

Gerri Eickhof: 'Nederland is minder plezierig geworden'

Nog even kunnen we genieten van de reportages van Gerri Eickhof bij het NOS Journaal, want de pensioen- gerechtigde leeftijd komt eraan. “Het is niet meer zo leuk om te vertellen wat er in Nederland aan de hand is.”

Wapenhandelaar Gino H.

Bij Gino H. kon je voor vele zaken terecht, voor handel in wapens bijvoorbeeld. Nu is de Heerlenaar, tevens president van motorclub Black & Silver, in het vizier van justitie en politie gekomen en toont hij zich loslippig.

Komt de doodstraf ooit weer naar Nederland?

Op 10 september 1977 werd in West-Europa voor de laatste keer de doodstraf uitgevoerd. Toch mag de ultieme straf volgens een derde van de Nederlandse bevolking wel weer ingevoerd worden. Zal het ooit zover komen?

De nieuwste Panorama bestel je hier.

Groteske straffen

Duizend stokslagen voor een blog, 25 jaar cel vanwege een busje wietolie, zes jaar brommen voor een verkeerde voorspelling; een overzicht van vrij onschuldige overtredingen die wel erg zwaar bestraft werden.

Nieuws
  • Clemens Rikken, Paul Tolenaar, ANP e.a.