Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

De voorgangers van Jutta Leerdam: alle (bloedmooie) exen van Jake Paul

Wie denkt dat Jutta de eerste beeldschone dame is die Jake Paul heeft weten te strikken, heeft het flink mis. Deze man heeft alleen maar exen waar je 'u' tegen zegt.

Jutta

We kunnen inmiddels wel stellen dat Jutta Leerdam en Jake Paul bezig zijn met meer dan een scharrelpartijtje. De influencer/bokser komt regelmatig naar Friesland om hier een beetje te skûtsjesilen en de schoonfamilie op te zoeken. En Jutta pakt zo nu en dan de privéjet richting de U.S. of fucking A. om daar de bloemetjes buiten te zetten. Maar wie gingen de Nederlandse topschaatsster eigenlijk voor? Van ons voor jullie: een overzicht van Jake Pauls' exen op een rijtje. En geloof ons, dit wordt geen straf.

Julia Rose

Deze ex is een kersverse. Zij was namelijk niet helemaal op de hoogte van de nieuwe vlam van Jake. Toen het nieuws naar buiten kwam dat Jutta de nieuwe liefde van de bokser is, was ook Julia Rose lichtelijk in de war. Rose was duidelijk nog in de veronderstelling dat zij en Jake weer bij elkaar zouden komen. Ze reageerde hier toen op met een video waarin ze een gedicht voordraagt over haar gebroken hart. Janken, brullen, huilen.

Julia is gelukkig niet offline gegaan, want deze ex van Jake is absoluut iemand die je wil zien. Daar denken haar 985 duizend volgers op het platform sowieso hetzelfde over.

Tana Mongeau

Ook deze beeldschone Tana is een tijdje met Jake geweest. En mocht zelfs even proeven van een 'huwelijk' met het vriendje van Jutta. Het stel had namelijk een 'huwelijksceremonie' in Vegas. Bleek achteraf wel nep te zijn. Mongeau had wel een jurk aan, sluier om, et cetera. Dit gebeurde allemaal in 2019, en kort na deze grap ging het stel toch nog uit elkaar. Op naar Julia Rose was het toen.

Tana is overigens niet vies van een pikant plaatje op haar pagina. Ze post ze zeer regelmatig voor haar indrukwekkende schare volgers van 5,5 miljoen mensen.

Erika Costell

Wederom, want zo kennen we de social media-man inmiddels, een model. En niet de minste ook. Erika en Jake gingen in 2018 al uit elkaar, maar konden elkaar tijdens zijn relatie met Tana toch nog niet helemaal met rust laten. Zo sprak de YouTube-ster gewoon nog 'in het geheim' met Erika af. Voor zover een beroemdheid in het geheim met iemand een lunch kan pakken natuurlijk. Jake vertelde dat zij gewoon als vrienden samen zaten, maar volgens Erika zat het toch een beetje anders.

Op Instagram vinden 3,4 miljoen mensen het leuk om Erika voorbij te zien komen en wij begrijpen wel waarom.

Tessa Brooks

Ook deze ex van de bokser zit niet bepaald stil. Ze is namelijk danser, actrice en model. Tijdens haar carrière heeft ze mogen samenwerken met Sketchers en Coca-Cola. Niet alleen Paul, maar ook de grote merken hadden haar dus in de smiezen. Logisch, Brooks is niet bepaald vervelend om naar te kijken, vinden ook ruim 20,6 miljoen volgers op Instagram.

Ze had een relatie met de YouTuber in 2017. Lang, lang geleden dus.

Alissa Violet

Deze knappe verschijning en Paul gingen in 2016 uit elkaar. Dat verliep alleen niet zo soepel... Violet beweerde na de breuk dat Jake haar psychisch heeft misbruikt. Ook beweerde ze dat het liefdesverhaal tussen de twee niet altijd 'echt' is geweest. Ook deze dame heeft een boel volgers, namelijk 12,5 miljoen.

Saxon Sharbino

Last but not least: Saxon. Ja, de twee gingen al in 2014 uit elkaar, maar toch willen we je deze niet onthouden. Sharbino is een actrice en vooral te zien in het horror-genre. Saxon zelf is in ieder geval allesbehalve horror om naar te kijken. Op haar Instagram-pagina volgen 776 duizend haar leven.

Dat waren ze alweer. Helaas. De exen van Jake hebben uitstekende genen en het is dan ook geen straf om even zijn verleden in te duiken. Jutta past er overigens ook prima tussen, puur op uiterlijk gebaseerd dan. Verder is onze Jut natuurlijk niet te vergelijken. Ze is een wereldkampioene. En Paul is voor de verandering voor een nuchtere Hollandse gegaan, waarmee hij zijn passie voor sport kan delen. Kijken hoe lang het stand houdt.

Entertainment
  • The Sun, Dexerto
  • NL Beeld / BrunoPress