Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: deze prachtige vrouwen gingen Kelly Piquet voor als vriendin van Max Verstappen

We staan aan de vooravond van een nieuw seizoen Formule 1 (eerste race: 2 maart) en Max's huidige vriendin Kelly Piquet is ongetwijfeld weer van de partij om hem aan te moedigen. Maar welke vrouwen gingen haar eigenlijk voor?

Max Verstappen

Max heeft de dochter van de voormalig Braziliaanse coureur Nelson Piquet sr. aan de haak geslagen. Geen onbekende in de racewereld dus. Kelly en Max zijn nu een paar jaar samen. Het Braziliaanse model is alleen niet de eerste vrouw in het leven van de Red Bull-coureur. Wij hebben ze even voor je op een rijtje gezet.

Mikaela Ahlin-Kottulinsky

Deze Zweedse autocoureur en Max hebben duidelijk een gemeenschappelijke interesse. In 2015 krijgen de twee een relatie met elkaar, maar na een jaar komt hier alweer een einde aan. Mikaela heeft dan niet zo'n gouden carrière als Max, maar mag absoluut niet klagen. Zo maakt ze ook deel uit van Red Bull en het Zweedse nationale team. Een sportieve dame dus.

Joyce Godefridi

Max zou niet lang hebben stilgezeten na zijn break met de Zweedse autocoureur. Slechts één dag na de breuk wordt Verstappen gespot met de Vlaamse Joyce. Vader Jos Verstappen heeft deze relatie echter altijd ontkend.

Roos van der Aa

Deze Hollandse onderneemster wordt op enig moment zelfs gespot in Monaco. In het appartement van Max om precies te zijn. Serieuze shit dus, zou je denken. Wanneer het stel een foto samen deelt met de buitenwereld, wordt deze gauw offline gehaald. Wellicht weer Jos die z'n zoon uit de bladen wil houden? Het is dan ook nooit bevestigd dat Max en de mooie blondine echt een serieuze relatie met elkaar hebben gehad.

Joëlle Witschge

Volgens weekblad Story zou Max Verstappen op een gegeven moment met niemand minder dan Joëlle Witschge scharrelen. Overigens is dit gebaseerd op Instagram-likes. Maar hé, het zou toch leuk zijn als de wereldkampioen ooit heeft gedatet met de dochter van oud-voetballer Richard Witschge? Een knappe dame is het namelijk zeker.

Dilara Sanlik

Na al die blondines is het duidelijk tijd voor verandering. Een brunette verschijnt in het leven van Verstappen. De Duitse Dilara Sanlik en Max krijgen in 2020 een relatie met elkaar. Zo'n twee jaar later gaat het stel weer uit elkaar.

Kelly Piquet

Blijkbaar heeft Max wel iets met bruine haren, want de huidige vriendin van de Red Bull coureur is ook een brunette. Kelly Piquet staat elke race aan de finish te wachten op haar wereldkampioen. En heeft zij het hart van Max Verstappen gestolen. Voor nu in ieder geval.

Prima lijstje met exen of 'losse contacten' voor Max dus. Van een Zweedse autocoureur tot een Nederlandse onderneemster. Max maakt het allemaal niet zoveel uit. Zolang hij die auto maar als eerste over de finish weet te krijgen morgen. Als we dan ook nog even mogen genieten van beelden van zijn huidige vriendin, dan wordt het weer een prima F1-seizoen.

Sport
  • Goals and Glamour
  • NL Beeld / Action Press