Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jutta Leerdam showt bilpartij in strakke witte jurk

De schaatsster heeft een prima jurkje uitgekozen voor haar date met de man die het binnenkort tegen Mike Tyson op gaat nemen in de ring.

Jutta Leerdam

Niet alleen trok ze de jurk aan voor haar vriendje Jake Paul, nee, mevrouw Leerdam wist zichzelf ook nog eens in het restaurant in de spiegel van het toilet vast te leggen. Prima perspectiefje zo.

Volgens de Instagram-pagina van de schaatsster is ze op het moment samen met de Amerikaanse Jake Paul in Miami te vinden. Al eerder plaatste de schaatsster een plaatje met als locatie 'Miami' erbij. De YouTuber reageert kort onder het fijne beeldmateriaal van zijn Jutta. '10', schrijft de miljonair, wat de suggestie wekt dat de bokser de Nederlandse schone een dikke 10 als cijfer geeft. En wij trouwens ook.

Jutta lijkt enorm te genieten van haar tijd bij Jake in Amerika. Dik verdiend natuurlijk ook, want vlak voor haar vakantie aan de Amerikaanse westkust wist ze nog het baanrecord te verbeteren op de schaatsbaan. Om haar fans te bedanken, postte de blondine daarna een berichtje op haar pagina. Verschillende bekende Nederlanders reageren onder het bericht van het Nederlandse talent. Ook professioneel kickbokser Badr Hari laat van zich horen. 'Killed it', schrijft hij onder de post van Jutta.

Merel Leerdam

Niet alleen de blonde Leerdam vond het weer eens tijd voor een sexy kiekje op het internet, ook haar oudere zus Merel Leerdam besloot een aantal dagen geleden dat het wel weer tijd was om haar volgers eens te trakteren op beeldmateriaal van zichzelf in een bikinitopje.

Onder het beeld schrijft de oudere Leerdam dat ze niet kan wachten om de bikini op het strand te dragen. De Instagram-post is overigens een samenwerking tussen de Leerdam-telg en een kledingwinkel. Want hoe kan het ook anders? Bekende zus, ziet er goed uit, grote kans dat je dan een 'influencer' wordt. En die kans pakt Merel duidelijk met beide handen aan.

Als Merel haar zusje achterna reist, is de kans behoorlijk groot dat ze al gauw op het strand te vinden is. Wellicht kan ze even opgehaald worden van Schiphol met de privéjet van haar zwager. Vervelend joh, familie zijn van de vriendin van Jake Paul. Zolang het allemaal maar leuk beeldmateriaal oplevert van de zusjes Leerdam hoor je ons niet klagen.

Sport
  • Instagram
  • NL Beeld / Proshots