Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: schaatsster Joy Beune in sexy lingerie op een fiets

Christine le Duc heeft de gouden medaillewinnaar gestrikt voor een nieuwe campagne.

Joy Beune

Beune heeft een heerlijk seizoen achter de rug. De langebaanschaatsster pakte wereldtitel op de 5000 meter, harkte goud binnen tijdens de ploegenachtervolging en het WK allround, en werd derde op de 1500 meter bij het WK afstanden. Kortom, de prijzenkast is flink uitgebreid.

Op dit moment hangen de schaatsen in het vet vanwege de vakantieperiode, maar dat betekent niet dat de 25-jarige topatlete helemaal niks doet om haar rekening te spekken. Beune draait namelijk een campagne voor lingeriemerk Christine le Duc.

'Recht op sexiness'

"Met trots introduceren we Joy Beune, een rijzende ster in de schaatswereld, als het gezicht van onze nieuwe campagne", plaatst het merk op social media. (...) Ze vindt het heel belangrijk voor vrouwen om zich goed te voelen over hun lichamen en sensualiteit, zonder het idee te hebben dat je die moet verbergen."

Bij een ander bericht, met daarin een voorproefje van Beune in een Christine le Duc-setje, stelt de schaatsster dat ze trots is op haar lichaam. "Daarom vind ik het speciaal dat ik hem kan showen tijdens deze campagne. Vrouwen hebben het recht om sexy te zijn en dit te tonen; ik vind het gewoon cool als ze dat doen."

Ook op haar eigen Instagram-pagina deelt Beune een paar foto's van de samenwerking met Christine le Duc. Ook hierbij schrijft ze van alles over het 'recht om sexy te zijn' als vrouw. Nou, daar zijn wij het roerend mee eens. Bovendien levert het puike plaatjes op.

Collega van Jutta

Joy Beune, de absolute ster van afgelopen seizoen, tekende voor de vakantie al een nieuw contract bij IKO, het team waarvoor ze vorig seizoen ook schaatste. Vandaag is duidelijk geworden dat ze daar gaat samenwerken met niemand minder dan Jutta Leerdam. De mooie blondine zat zonder team, maar zet deze week nog een krabbel bij IKO, zo schrijven meerdere media.

Entertainment
  • NL Beeld / Proshots