Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert

Zien: Jutta Leerdam doet sexy in bikini

De schaatster deelt een heel fijn vakantiekiekje van zichzelf.

Jutta Leerdam

Jutta deelt wat beeldmateriaal uit de oude doos. En wat voor beeldmateriaal. 'An island girl for the day', schrijft de blonde schaatsster onder de bikinifoto's. Daarbij plaatst ze de hashtag 'throwback'.

Het was alweer even geleden dat mevrouw Leerdam dit soort beelden op haar Instagram deelde met haar volgers. In de reacties reageren de mensen dan ook positief op de 'throwback' van de schaatsster. 'Mooi stukje Hollandse natuur', reageert een volger.

Ook het vriendje van Jutta - en vooral bekende Amerikaanse YouTuber en bokser - Jake Paul reageert op de bikiniplaatjes van zijn Hollandse schone: 'Perfect'.

Sportief stel

Jutta en Jake zijn al een tijdje in de wolken met elkaar en de afstand tussen Nederland en Amerika lijkt voor de twee geen enkel probleem te zijn. De tortelduifjes hebben in ieder geval één ding met elkaar gemeen en dat is hun grote liefde voor sport. Daarnaast willen ze beiden ook niets liever dan de beste zijn in hun sport.

Ondanks het feit dat Leerdam niet de meest perfecte schaatsperiode achter de rug heeft, waar ook nog een enkelblessure bij kwam kijken, heeft de schaatsster vertrouwen in de WK sprint van deze week. Tijdens deze sprint krijgt de Hollandse schone de kans om haar wereldtitel te verdedigen.

Haar vriendje Jake Paul wist afgelopen week een professionele bokser knock-out te slaan tijdens een bokswedstrijd en timmert dus lekker aan de weg in de bokswereld. Daarnaast vindt hij ook nog de tijd om tijd door te brengen met mevrouw Leerdam én ook nog wat Nederlandse woorden te leren. Zo plaatste Jutta onlangs een video op TikTok waarin te zien was hoe Jake haar 'eetsmakelijk' wenste. Daarnaast vroeg hij de schaatsster: 'Wat eten wij vanavond?'

Jutta liet aan de pers weten uit te kijken naar de zomerstop en na het zien van deze beelden in bikini, kijken wij ook zeer zeker uit naar haar zomerstop. Maar eerst nog maar even die wereldtitel verdedigen.

Sport
  • Instagram, Het Parool
  • NL Beeld / Proshots