Door: Redactie Panorama
Bizar

3 miljoen voor zoektocht naar Bigfoot

De Chupacabra, het Loch Ness monster en Bigfoot. Voor velen zijn dit broodjeaapverhalen, maar er blijven mensen die hard...

De Chupacabra, het Loch Ness monster en Bigfoot. Voor velen zijn dit broodjeaapverhalen, maar er blijven mensen die hardnekkig geloven in het bestaan van deze wezens. Zo ook Carmine Biscardi. Hij hoopt 3 miljoen dollar op te halen om op zoek te gaan naar Sasquatch, ook wel Bigfoot genoemd. Succes!

Schande!

De zoektocht naar Bigfoot, en vooral de oproep voor financiële steun, doet veel stof opwaaien in de wereld van Bigfoot-zoekers. Zij zien deze actie als een commerciële schande, een smet op de continue zoektocht naar het mythische wezen. Wij wisten niet dat mensen het zoeken naar een uit de kluiten gewassen aap zo serieus namen.

Gorilla

Biscardi vindt die aantijgingen onzin. Ze zijn gewoon jaloers op zijn plan. Dat zijn grote woorden voor iemand die in 2008 al dacht dat hij Bigfoot had gevonden. Dat bleek later iemand in een gorilla kostuum te zijn. Tja, die foto's zijn ook hartstikke onscherp, dan is een vergissing mogelijk!

Aandelen

Hij hoopt dat er genoeg mensen zijn die de zoektocht naar Bigfoot willen financieren. In ruil voor hun geld, krijgen ze aandelen in zijn bedrijf Bigfoot Project Investments. Of dat wat oplevert, is een andere vraag. https://www.youtube.com/watch?v=Gv7lK4MV9ms