Iedere dag het nieuws dat echte mannen interesseert
Frenk Klein Arfman
Frenk Klein Arfman
Recente artikelen
 1. Gevonden voorwerpen
  Bizar |
  Gevonden voorwerpen: 'Dokter, ik gleed uit in de douche...'

  Van gloeilamp tot colafles, van vibrator tot smartphone... Soms doen doktoren wonderlijke maag- en darmvondsten. Uit de editie van augustus van 2021: gênante doktersbezoekjes.

 2. Horrorblessures
  Premium Sport |
  Horrorblessures: de 10 ergste aanslagen op het voetbalveld

  Voetbal is een contactsport, waar blessures altijd op de loer liggen. Maar de ene kwetsuur is de andere niet. Onlangs moest RKC-doelman Etienne Vaessen na een botsing met Ajacied Brian Brobbey zelfs gereanimeerd worden. Helaas geen zeldzaam incident. De tien ergste horrorblessures in het (inter-)nationale voetbal op een rijtje: een verzameling vol bloed, pijn en krakende botten.

 3. Worstelen
  Entertainment |
  Worstelen met een nep-imago

  Terwijl showworstelen in Amerika al jarenlang razend populair is, wil het in het nuchtere Nederland maar niet vlotten. Maar zoals Galliërs niet van opgeven willen weten, geloven Rico Meijer en zijn gespierde vrienden én vriendinnen dat het toch eens moet lukken. De vechtmachines gaan voor volle zalen, een thuisbasis en een reallifesoap. “Dat zou toch geweldige televisie zijn, met al deze aparte figuren?”

 4. Nikki Löwik aan het gewichtheffen
  Sport |
  Bizare metamorfose: turnster wordt gewichthefster

  Tot haar zestiende maakte ze flikflaks, balanceerde ze op een balk en stond ze na een oefening breed lachend met holle rug te wachten op het oordeel van de jury. Nu staat Nikki Löwik (22) in een sporthal in Utrecht en duwt ze met een rood aangelopen gezicht een gewicht van 115 kilo boven haar hoofd. Haar doel: volgend jaar als eerste Nederlandse vrouwelijke gewichtheffer meedoen aan de Olympische Spelen in Parijs.

 5. Op reis met Indonesische slangenjagers - waar komen die tasjes vandaan?
  Lifestyle |
  Op reis met Indonesische slangenjagers - waar komen die tasjes vandaan?

  Een slangenbeet wordt wereldwijd tussen de 81.000 en 138.000 mensen per jaar fataal. Peanuts vergeleken bij de miljoenen slangen die jaarlijks door mensen om het leven komen. Alleen vanwege de sierlijke huid, die nog altijd zeer gewild is om er tasjes, riemen, laarzen en andere luxe spulletjes van te maken.

 6. Bachelor & Spinster Balls: daten (en feesten) in de bush
  Lifestyle |
  Bachelor & Spinster Balls: daten (en feesten) in de bush

  Uit september 2021: Voor een relatie zijn slechts twee personen nodig. Dus in een land als Australië, met ruim 25 miljoen inwoners, zou het niet zo moeilijk moeten zijn een partner te vinden. Behalve dan als je in een afgelegen dorp of gehucht woont. Voor die dorpelingen zijn er de Bachelor & Spinster Balls. Dé plek om te daten en te feesten.

 7. De prinses die het tot junk schopte (en andere gevallen Disney-sterretjes)
  Entertainment |
  De prinses die het tot junk schopte (en andere gevallen Disney-sterretjes)

  Uit de editie van 27 november 2019: Disney Channel is al jarenlang een podium voor jong talent. In de vele series en shows die Disney uitzendt, kunnen kinderen een eerste stap zetten richting sterrendom. Soms lukt dat, soms blijken ze toch meer talent te hebben voor andere zaken. Zoals drugs, drank en overvallen.

 8. Prijzen
  Sport |
  De meest bizarre sportprijzen ooit

  Sportprijzen dienen aan enkele voorwaarden te voldoen om ze als sporter juichend in ontvangst te kunnen nemen. Je moet ze in de handen kunnen houden, boven het hoofd kunnen tillen en het zou mooi zijn als je de prijs veilig een kusje kunt geven en hij thuis in een fijn vitrinekastje past. Dat lijken haalbare eisen. Toch? Nou, niet per se dus.

 9. Boerinnen Kalender
  Entertainment |
  De mooiste boerinnen van 2023

  Koeien-, schapen- en paardenmeisjes sieren de Boerinnen Kalender 2023. Stuk voor stuk meiden die trots zijn op de agrarische sector. Meiden ook die met beide voeten stevig in de klei staan, en veel vrouwelijker zijn dan menigeen – kennelijk –denkt. “Er zijn er die nog altijd denken dat boerinnen lomp zijn, een beetje simpel en weinig aandacht hebben voor hun uiterlijk. Nou, ik melk de koeien met gelakte nagels, hoor.”

 10. Zinkgaten
  Bizar |
  16 bizarre zinkgaten

  Het gezegde ‘Ik zou wel door de grond kunnen zakken’ is figuurlijk bedoeld. Maar we kunnen ook letterlijk door de bodem gaan. Het kan in principe iedereen overkomen, waar dan ook, op elk moment. Met dank aan: ZINKGATEN!